En helt vanlig blogg!

Rubrik efterlyses

Kategori: Allmänt

Idag så vart det en väldigt lung morgon. Jag klev upp som vanligt och gick till skolan. Men när jag var cirka 200 meter från skolan så fick jag sms från Sofia: "Vi har ingen hästmassage idag."
Då var det bara för mej att vända på klacken och plugga in hörlurarna i öronen, eller plugga in hörluren rättare sagt. Det är bara en av hörlurarna som funkar ordentligt. Så nu har jag vare hemma i lägenheten att tag och jag ska snart kolla på ett avsnitt av Angel. Efter det ska jag nog ta en långpromenad med Jack, jag hinner göra det nu så slipper jag göra det när jag kommer hem sen idag. Vi börjar inte förns klockan 12:15, då går bussen ut till traktor gubben. Jag ska säga er en sak, han har inte en sund relation till sina traktorer! Han ser dom som sina barn, det kan jag nästan garantera. Hehe.

När jag kom innanför dörren i morse så gissa vad jag ser? Jo, då har Jack tagit två bordsben som ligger ute på hallgolvet och skräpar (jag har fortfarande inte kommit mej för att bära ner det gamla bordet till grovsoporna) och lagt dom på sin bädd. Där låg han och var väldigt glad över att ha hittat pinnar inomhus. Sen när han såg mitt ansikte så var han inte lika glad längre. Då vart han lite fundersam över vad han hade kunna gjort för fel och sen la han sej på rygg med alla fyra ben rakt upp i luften. Visst är han tuff? Man behöver bara kolla på han så slänger han sej på rygg i princip.

Nej nu ska jag ta och kolla på lite Angel innan jag ska gå ut med Jack.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: