En helt vanlig blogg!

Diagnos: Dåliga Uppdateringar

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis diagnostiserat min blogg och den lider (som vanligt) av ett syndrom kallat "dåliga uppdateringar". Det är jag drabbad av väldigt ofta känns det som, varför vet jag inte. Det känns som att jag inte har något vettigt alls att skriva och då är det onödigt att bara skriva massa konstigt svammel? Och när jag väl sitter här och skriver så försvinner all inspiration all världens väg. Aja, jag får försöka att skärpa till mej med uppdaterandet.

Det mest spännande som har hänt idag är nog när jag klev på bussen i morse. Jag kliver på bussen uppe vid kyrkan, inte för att alla vet vart det är, och då måste bussen svänga in på parkeringen. Alltså göra en vänstersväng. Men i morse for den bara förbi inarten och gjorde en tvärnit ute på vägen och stannade. Jag gick dit och klev på och när jag kommer in i bussen säger chauffören;
 "Du måste stå ute på vägen om du ska åka med."
Jag; "Jag stog ju på hållplatsen, den är ju på parkeringen."
Chaffisen; "Ja, men det är inte så kul att svänga in dit med bussen. Vet du hur jobbigt det är att svänga in dit?"
Jag; "Nej, och det är inte mitt jobb att ta reda på det heller!"
Jag minns inte ordväxlingen exakt, men det var nåt i den stilen i alla fall. 
Ni som åker med Tvärflöjten bussarna borde veta vilken chaufför jag pratar om, det är han som jämt är sur och otrevlig. Dessutom kör han för fort och ställer sej på bromsen cirka tio meter innan han ska stanna. Jag gillar inte han...han borde överväga att ta ett jobb när han inte behöver vara i närheten av människor.

Kommentarer

  • Linda säger:

    Han som knappt hejar, än mindre vänder huvudet åt sidan för att få ögonkontakt och vara trevlig? Han som har kort, mörkt hår och jaa, är allmänt otrevlig -är det han du menar?



    Tacka vet jag den där storvuxna mannen & den lilla kvinnan -dom är trevliga! :P

    2009-03-31 | 22:04:49
    Bloggadress: http://ziquita.blogg.se/
  • Linda säger:

    Och just det, han har alltid mungiporna släpandes i asfalten också.

    2009-03-31 | 22:05:15
    Bloggadress: http://ziquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här: