En helt vanlig blogg!

Att socialisera med byggkarlen eller inte.

Kategori: Allmänt

Kära läsare, jag har en fråga till er. Hur umgås man med människor från en byggfirma?

Det är nämligen så att det har blivit en vattenskada här i huset och idag är det en byggkarl här och river ut diverse "lätt" fuktiga saker. Ärligt talat låter det som om han misshandlar väggen. Men åter till min otroligt intressanta frågeställning, hur umgås man med byggmänniskor?
Jag menar inte umgås som i att sitta och snacka och dricka kaffe, utan mer hur man ska uppföra sej runt om kring dom? Jag har typ inte sagt mer än "hej" till han. Vad ska man prata med han om? Vädret?

För en liten stund sen satt han vid köksbordet och åt lunch i all sin ensamhet. Hans enda sällskap var Wilma och Jack som försökte tigga åt sej lite mat, men dom körde jag därifrån. Tror ni att han känner sej mobbad eftersom han inte har någon byggkompis att prata med? Är byggmänniskor ensamlevande djur, eller är han utstött av flocken? Jag har alltid trott att dom trivdes bäst i flock, på gymnasiet brukade i alla fall byggeleverna röra sej i medelstora flockar.

Vad kan vi då dra för slutsatser av texten ovan?
Jobbet med vattenskadan här hemma är förmodligen uppskattat till att endast behöva en man. I alla fall till en början, än så länge är det ju bara första arbetsdagen. Det ska typ bara rivas upp och inspekteras hur stor skadan är. Så enkelt var det med det. Men om ni har några andra intressanta teorier, lämna gärna en kommentar.

Kommentarer

  • Dessan säger:

    Dom på morgonpasset har snackat om precis samma sak! Dom fick fram av alla bygggubbar m.m. att man ska låta dom vara när dom jobbar, men det är okej att bjuda dom på kaffe! Så de så!

    2010-01-19 | 16:23:59
    Bloggadress: http://dessansblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: