En helt vanlig blogg!

Vill du ha lite hundmat?

Kategori: Allmänt

Idag har vi lagt märke till en grej på Ica. Nu undrar ni förstås vad det är för otroligt spännande vi har lagt märke till. Eller hur?
När vi stod och packade upp hundmat upptäckte vi att Golden Retriver är överrepresenterade vad det gäller att vara "omslags-hund" på både påsar med torrfoder och burkar med "blötmat". Sug på den ni! Nästa gång ni går och handlar tycker jag att ni ska ta er en sväng förbi hundmaten och kolla på hur mÿcket hundfoder som använder Golden Retriver som "omslags-hund".
Och dom märken som inte hade Golden Retriver som "omslags-hund" hade någon annan väldigt vanlig ras på förpackningen. Tråkigt. Varför inte använda någon lite ovanligare hundras? Eller det behöver inte vara en ovanlig ras, det räcker med att det inte är samma ras som på största delen av hundmaten.

Jag skulle vilja se Amstaff eller något liknande på några förpackningar. Inte bara för att det är fina raser, utan för att höra folks reaktioner när dom ser  "mördarhundar", som dom ofta kallas i media, på hundmatsförpackningar.
Vad är då slutsatsen av detta totalt ointressanta babbel om hundmat? Jo, det ska jag berätta för er, slutsatsen lyder: mer "mördarhundar" åt folket! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: