En helt vanlig blogg!

Lycksele i helgen

Kategori: Allmänt

Det händer inte särskilt ofta att jag är exalterad när jag vaknar på morgonen, men idag var det en sån dag. Jag säger inte att jag var pigg när jag vaknade, men exalterad var jag i alla fall. Kan det bero på att jag åker upp till Lycksele i eftermiddag för att socialisera med mina kära djurvårdar-kompanjoner, som inte är rumsrena för fem öre. Eller jo, dom är rumsrena. Det är ju inte precis att dom springer runt och småskvätter på möblerna. Eller jo, Emma brukar småskvätta på möblerna i ren extas ibland. :P
Men nu var det ju inte så jag menade, jag menade att deras humor inte är rumsren. Dom säger en massa konstiga saker rakt ut utan att tänka först, på så vis är dom inte rumsren. Hängde ni med?
Bra, för jag hängde verkligen inte med i ovanstående resonemang. När ens egen text gör en så pass förvirrad att man inte kan hänga med i sett eget resonemang, då är det illa.

Nu ska jag skutta från datan och packa det sista. Sen blir det att lämna Jack till hundvakten, åka på Hammarn en sväng för att köpa hundmat och gå på systemet, sen ska jag jobba några timmar men när allt det är avklarat sätter jag mej i "gamm golfen", aka Räcer-Rut, och beger mej upp till Lycksele med Spice Girls på högsta volym. (ni som inte gick gymnasiet med mej behöver inte bry er om att försöka förstå tjusningen med Spice Girls, det är en intern grej eller vad man ska säga :P).

Nej, dags att sluta ordbajsa här och göra lite nytta i stället. :)

Kommentarer

  • Dessan säger:

    Spice girls :D <3 Snart träffas vi mongo! Moahhahaha! Party all night looong!

    2011-03-04 | 12:46:29
    Bloggadress: http://blogg.vk.se/dessblogg

Kommentera inlägget här: