En helt vanlig blogg!

Håltimme, ett av skolans drygaste påhitt?

Kategori: Allmänt

Så känns det i alla fall nu. Tur att man inte är ensam i alla fall, man har jue Anna breddame sej. Då kan man prata om man känner för det.

Det snöar! ÄNTLIGEN! Jag tycker att det ska ta och komma rejält med snö nu så man kan börja köra skoter. Jag har jue hört från kusin My att dom har köpt en skoter. Hehe. Hoppas dom behåller den gamla också, då kanske jag köper en dunk bensin och far dit. Då kan vi köra i kapp. Men hon skulle nog vinna, hon kör som en liten galen smurf!

Ge mej inspiration till att skriva något fascinerande? Inte? Skit i det då!

Ni får ha överseende med ovanstående rad, jag fick ett tillfålligt psykbryt. Det är helt normalt för mej. Jag kan jue passa på att berätta lite grann om Kolmården. Kort sagt var det ap-kul. Det bästa var att gå in och klappa vargarna. Det var kul. Dom kom fram och hälsade på en och ville bli klappade och kliade. Också hade vi massa föreläsningar och sånt, gick runt och kollade på parken.

Nu måstejag logga ut. Dom hade bokat datasalen.

See ya!


Wow

Kategori: Allmänt

Nu ska jag egentligen jobba på engelskan, men som vanligt så gör jag nåt annat. Ska ta reda på avd som hände i England under den tiden Shakesperare levde. Suck..Så otroligt skojigt. Typ. Aja, vad har hänt annars då? Tack för att du frågar :P
Det har väl inte hänt så himla mycket. Eller, jo kanske. Vi har jue vare på Kolmården. Sketa sköj! Värsta skitroligt!! /sofia
Och där kom Sofia in flygandes över min axel och skrev en liten rad. I alla fall var det bra på Kolmården. Natt tåg XD ...och vanliga tåg.

Något lättroad man kan vara då. Och i helgen var vi ut på krogen. Hehe. Lakrits shot!  MUMS! Nu så ska jag ta och bege mej hemöver till lägenheten.
Det vart ett av dom kortaste inlägget i min bloggs historia.

See ya!

Nu är det över

Kategori: Allmänt

Nu har jag haft nationellt prov i svenska b, den skriftliga delen. Jag skrev om "Så formas ett människoliv". Suck, vilka tråkiga ämnen det fanns att välja mellan. Det gick typ BAJS på det, men men. Det värsta som kan hända är att man får IG, då är det bara att gilla läget och gå vidare med livet. 
Nu sitter jag på en data och läser lite bloggar och födriver tiden. Ska gå ner på stan en sväng och köpa skor, mina gamla trotjänare börjar lukta väldigt illa....och så är det hål i dom lite överallt. Delvis är hålen Jacks fel, han gjorde ett litet hål när han var liten...sen vart det större och större!

Nästa vecka far vi till Kolmården, så jävla kul! Åka nattåg, jag känner på mej att det inte kommer bli så mycket sova. Men men, om man äter mycket socker så orkar man nog hålla ögonen öppna på dan. Förhoppningsvis.
Nää, nu ska jag nog ta och gå på stan och sen bege mej hemåt. Måste städa, det vart väldigt dammigt när dom bytte golv. Dom diggade Jack, så coolt! När dom hade börjat riva upp golvet så stack det upp små mattbitar som dom skulle dra i. Och så skulle Jack hjälpa till, han bet tag i en sån och försökte dra lös den. Men det gick inte så bra, golvet vann!

Nu måste jag verkligen ta och masa mej från skolan, man kan jue inte sitta här på sin lediga tid.

Filmkunskap

Kategori: Allmänt

Nu har jag bytt stilmall och börjat ändra lite färger på bloggen. Nu ser man vad det står i alla fall, all annan design blir nån annan gång. Jag känner inte för att greja med det nu. Men men.. Vad ska man skriva?
Jo, jag måste ta och kolla på Underword och göra uppgiften till Filmkunskapen. Varför skjuter jag jämt upp skolarbetem till sista minuten? Jo, det är för att det är tråkigt :P

Nää, nu ska jag ta och rulla mej från datan och kanske göra nåt vettigt för en gångs skull.