En helt vanlig blogg!

Med risk för att låta som en dagboksskrivande tonårstjej

Kategori: Allmänt

Kära blogg, idag har jag sett en bil som nästan sladdade ner i diket. Jo, det är sant. Jag var ute och gick en sväng med hundarna för en stund sen och då körde det förbi en bil. Hastigheten på vägen är 50, men bilen körde lite för fort(som dom flesta bilar gör på den sträckan). Mitt i en backe börjar bilen blinka och bromsar hårt. Det resulterar i att bilen först sladdar åt höger, sen åt vänster, sedan åt höger och åt vänster igen. När bilen väl får stopp är fronten nästan nere i diket. Då lägger han i backen och backar lite grann, innan han svänger in dit han var på väg till från början.


När jag går förbi där bilen svängde in såg jag ett par unga killar kliva ur bilen. Oväntat? Nej, inte särskilt.

Det var flera år sen sist..

Kategori: Allmänt

....jag gav ett nyårslöfte.
Men i år ska jag ändra på det och ge ett nyårslöfte. Gissa vad?

Jag ska sluta vara så förbannat onyttig!

Det låter väl som ett bra nyårslöfte? Någon som hänger på?
Självklart har jag ett litet "men" i mitt nyårslöfte. Eftersom jag är en sockerslav av den grövre kalibern skulle jag aldrig klara av att sluta helt med onyttigheterna. Därför ska jag bara dra ner på det. Till en början i alla fall. Hälsosamt värre. 
Nu har jag officiellt avgett mitt nyårslöfte, några dagar i förväg. Dom sista dagarna av 2009 ska jag fortsätta svulla som vanligt och låta bilringarna växa.

Snö

Kategori: Allmänt

Igår kväll kom det lite snö. Jippie! Äntligen börjar sörlänningarnas "snökaos" komma upp hit. Så idag har jag varit ute och skottat lite granna. Jack verkligen älskar att följa med ut och skotta, han skuttar runt på gården och leker i snön. Det bästa är att han stannar på gården också, även om det går förbi folk på vägen. Han har fullt upp med att leka. Praktiskt.
Mitt ögonmått säger mej att det kom ungefär 20-25 cm snö i går kväll/natt. Jag hoppas att det kommer mer snö snart. Ingen vinter utan ett ordentligt snötäcke på marken. Än så länge är det bara så mycket att det når upp till Jacksons bröst ungefär.

Vad händer idag då?
Inte särskilt mycket. Som vanligt. Om en stund ska jag ta hundarna på en liten promenad ner till Stadsforsen. Det gäller att passa på när det är fint väder ute. Eller fint och fint. Det är -20 grader, men det känns inte kallare än -10. Fascinerande.

God Jul

Kategori: Allmänt

God jul till alla er ute i cyberrymden.
Hoppas ni får en trevlig dag.

Julkänsla

Kategori: Allmänt

Nu är det officiellt julafton och jag har absolut ingen julkänsla. Ingen alls. Den är som bortblåst. Nu ska jag gå ut och kvälls kissa hundarna innan jag stupar i säng. Jag får hoppas att julkänslan infinner sej tills det är dags att vara social i "morgon".

Neverending White Lights - This Longing

Kategori: YouTube

Jag måste erkänna att jag gillar Neverending White Lights. Om ni inte redan har märkt det, jag har lagt in ett antal videos med dom på bloggen. :)


Extremt tråkig video. Men låten är bra.

Shopping

Kategori: Allmänt

Idag har jag, mamma och syster varit i Sundsvall (läs Birsta) och shoppat loss. Så nu har jag alla julklappar klara, utom en. Jag hittade ingen julklapp till Linda. Har ni något förslag på vad jag kan köpa till hon?

När vi kutade runt på Birsta City gick vi in på Rocks en sväng, jag måste gå dit varje gång jag är där för att kolla om dom har någon bra tv-seriebox till ett vettigt pris. Idag hade dom ett stort bord  proppat med massa underbara tv-serier. Priset då? 2 boxar för 499:- Tror ni jag var i sjunde himlen eller? Jag köpte Angel säsong 5 och Dexter säsong 2. Jag tänkte köpa Dexter säsong 1, men när jag stog och kollade på den kom mamma och ryckte den ur handen på mej och sa "Den får du i julklapp". Hehe. Men jag klagar inte. I like tv-serier.

Nu ska jag skutta in i köket och äta några bullar som uppvärmning inför kvällens strapatser. Vi ska städa lite och sätta upp julgranen. Önska oss lycka till.

Kyckling på fredag?

Kategori: Allmänt

Eftersom det var lite slakttema över mitt förra inlägg tänkte jag fortsätta på den linjen och dela med mej av en liten video. Inte vilken video som helst, utan en video som visar kycklingslakt. Mumsigt va?


OBS! Videon är från Djurens Rätt. Jag tog den bara för att den var överst på listan på YouTube. OBS!
 Ni bortse från deras "bli vegetarian" prat i videon.

Vad sägs om en liten kaninstek till middag?

Kategori: Allmänt

I kväll har det hänt. Dom har slaktat dom första djuren i Robinson. I år var det kanin som stog på menyn. Och eftersom jag är lite lokal patriotisk ger jag Ewa Eriksson en liten guldstjärna för att hon klubbade den första kaninen

För att få lite underhållning så här på lördagsnatten surfade jag in på Aftonbladet för att förkovra mej i artikeln om "den brutala kaninslakten" och läsa kommentarerna till artikeln. Det är alltid lika underhållande att se hur folk reagerar på något så trivialt som en liten kaninslakt, som Aftonbladet förstorat upp för att ragga läsare.

Inte helt oväntat förmanas man att bojkotta både Robinson och kött när man läser kommentarerna. Dom flesta som kommenterar tycker det är hemskt att slakta djur. Särskilt små och söta kaniner. Mesigt.
Ett rejält slag med en klubba i huvudet är det skonsammaste sättet dom kan ha ihjäl djur med på ön. Dom kan ju inte precis ringa en veterinär och be om en överdos sömnmedel.

Nej, jag har inget problem med att dom klubbar kaniner i Robinson. Det hör liksom till. Sen bryr jag mej inte så mycket om vad extrema djurrättsaktivister och liknande tycker och tänker kring saken.

Ett erbjudande du bara inte kan motstå

Kategori: Allmänt

Häromdagen erbjöd jag mamma 20 kronor om hon ringde till supporten åt mej. Tro det eller ej, men hon tackade nej till mitt fantastiska erbjudande. Så nu ger jag er chansen att ta del av detta fantastiska erbjudande, vem känner för att ringa supporten åt mej? Jag kan till och med höja ersättningen till 25 kronor (exklusive moms) just idag.

Hittat i inkorgen

Kategori: Allmänt

En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få
ställa en fråga. Pappan svarar.

"Ja visst, fråga på bara"

Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av
bröst finns det?"

Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre
sorters bröst.
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men
lite hängiga.
Efter femtio, blir brösten som lökar.

"Lökar?"

"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"

Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern
frågar.

"Kan jag ställa en personlig fråga?
Mamma, hur många typer av penisar finns det?

Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.

"Jo min dotter, en man går igenom tre faser.
I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård.
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men
pålitlig.
Efter femtio blir penisen som en julgran."

"Julgran?"

"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."

Hedley - Dying To Live Again

Kategori: YouTube

Nummer 22

Kategori: Allmänt

Idag gjorde jag ett tappert försök att ringa till supporten angående min dator som av någon oförklarlig anledning har hamnat i koma. Det första jag hör när jag kommer fram till supporten är en datorröst som förklarar att det är många som ringer just nu och att jag har blivit placerad i kö, jag står som nummer 22 i kö. Jippie. Telefonkö.

Efter att ha suttit med luren klistrad mot örat i 10 minuter och lyssnat på den osympatiska datorrösten som med jämna mellanrum tackar för mitt tålamod och försäkrar mej om att det snart är min tur får jag ett lätt sammanbrott och slänger på luren. Vid det tillfället hade jag avancerat till plats 18, men jag orkade inte sitta där och vänta längre. Är det något jag hatar mer än att prata i telefon så är det nog att stå i telefonkö.

Nu ska jag börja förbereda mej mentalt på att ringa supporten i morgon igen. Telefonkö here i come!

Dumma dator...

Kategori: Allmänt

Gaah! Min dator har kraschat! När man startar den är skärmen helt svart och det händer inget alls. Det lyser några lampor, "på-lampan" och lampan som lyser när datorn arbetar. Det är allt. Datorn är ungefär lika levande som en botoxtants ansiktsuttryck.
Har min kära datorapparat gått och fått baconfebern? Hemska tanke. Finns det något datageni där ute som kan ge mej en hint om vad som är fel?
Jag ska i alla fall mejla Telia och fråga dom vad jag ska göra. Eftersom jag har datorn genom dom borde dom väl ha nån support för en sån som jag? Om inte annat måste ju garantin gälla fortfarande, jag har inte ens haft datorn i ett år. Ibland hatar jag verkligen tekniska saker. Tänk om hela datan har kraschat och dom måste förinta hårddisken? Jag har ingen sån där backup(eller vad det heter), då försvinner alla bilder och sånt. Hemska tanke.

Kill Hannah - Crazy Angel

Kategori: YouTube

Gott-gott-i-gott-gott (eller hur det stavas)

Kategori: Allmänt

Eftersom mamma jobbar kväll i kväll ska jag passa på att vara lite "ungdomlig och vild". Jag ska äta framför tvn. Inte nog med det, klockan är i skrivandets stund 19:02. Dom flesta tycker nog det är på tok för sent att äta middag. Men för en sån som jag är det helt normalt. När jag gick gymnasiet i Lycksele åt jag mat mellan 18:00-19:30 nästan varje dag.
Nu ska jag skutta in i köket och laga mat. Förlåt mej, jag menar värma mat. Hallelujah för rester. Kvällens kulinariska middag består av enchiladas, sallad, ett glas vatten(alternativt läskeblask) och Simpsons på tvn. Kan det bli så mycket bättre? Skulle inte tro det.

"Den var ju riktigt god"

Kategori: YouTube

Dammsuga

Kategori: Allmänt

Dammsugaren är en av mina bästa vänner. Han suger golven rena på ett kick! Helt fantastiskt om du frågar mej. Nu ska jag gå och fördjupa min och Sugis gemenskap.
Observera att ovanstående meningar är av icke sexuell natur. Era små pervon!

Okynnseshopping & Idol

Kategori: Allmänt

När mamma kom hem från jobbet i förmiddags åkte vi till DollarStore i Kramfors. En liten spontan resa för att handla lite, lite okynnesshopping så där på en fredag. När vi ändå var ute och handlade kikade jag efter julklappar, men jag kammade noll på den fronten. Jag har verkligen dålig fantasi när det kommer till julklappar. Jag skjuter upp mitt klappshoppande tills vi far till Sundsvall(läs Birsta).

I kväll är det final i Idol. Det leder mej osökt in på frågan som alla vill ha svar på: vem hejar jag på? Jag hejar på Mariette, men eftersom hon av någon outgrundlig anledning åkte ut för x-antal veckor sen hejar jag numer på Calle. Vill ni veta en fascinerande sak? Mamma har ringt och röstat på Calle. Hur fränt är det inte att ha en mamma som när hon för andra eller tredje gången kollar på Idol ringer och röstar?

Rolandz & Greger

Kategori: YouTubeAtt slava för traditioner eller att inte slava.

Kategori: Allmänt

I år ska jag ha en "begränsad" jul. Jag har satt en gräns vid 5 klappar. Absolut inga fler.  
Vi människor konsumerar alldeles för mycket, redan i dagens läge skulle vi behöva ett eller flera jordklot till för att täcka vårat överkonsumerande. Och julen är en högtid som mer och mer kretsar kring att konsumera. Det ska ätas överdrivet mycket mat, köpas julklappar(desto fler desto bättre) samt festa till det med en öl....eller 10.
 
Förstår ni vart jag vill komma? Eftersom jordens resurser töms i en allt snabbare takt vill jag göra en liten och nästan obetydlig aktion och ha en "begränsad" jul. Är det någon mer än jag som känner för att gå emot samhällets normer och stå emot det överdrivna julshoppandet? För mej räcker det med fem julklappar: en till mamma, en till syster, en till Celia, en till mormor och en till pappa. Resten av släkten får bli utan klappar i år, dom får snällt vänta till nästa år. Nästa jul ska jag överkonsumera lika mycket som en vanlig Svennson.

Jag tror banne mej jag ska göra det här till en tradition. Hädanefter ska varannan jul ska vara "begränsad".

Fredags morgon

Kategori: Allmänt

Jag klev upp klockan 08:25 idag! Överdrivet tidigt om jag får säga det själv, men ett litet steg mot operation "sluta-sova-bort-hela-dagarna". Vad ska jag sysselsätta mej med klockan 09:08 en fredagsmorgon? Jag tror bestämt att jag ska läsa tidningen och äta frukost. Gud! Jag låter som en pensionär, "läsa tidningen och äta frukost". Det enda som saknas är en rutig gubbkeps, en rullator och pelargoner i köksfönstret. Inget illa menat mot pelargoner och alla pelargon-människor där ute. Men för mej kommer pelargoner alltid att vara en farmorsblomma, så länge jag kan minnas hade farmor och farfar pelargoner i köksfönstren.

Socker

Kategori: Allmänt

Jag känner mej lätt sockersjuk. Inte sockersjuk i bemärkelsen diabetes, jag har bara ätit för många bullar så jag är lätt "socker-illamående". Alla ni där ute, som precis som jag, är ett stort fan av allt som innehåller socker vet nog vad jag menar. Damn you vaniljbullar!

Hör och häpna, jag ska gå och lägga mej. Redan? Ja! Ovanligt tidigt för att vara mej. Wish me luck.

Frisera pudlar

Kategori: Allmänt

Min nya jobbcoach är en riktig pratkvarn. Mötet tog ungefär en timme och hon höll igång och pratade i princip hela tiden. Men jag klagar inte, hon var ganska rolig. Bland annat hade hon en ide om att jag skulle åka ner till Stockholm och frisera pudlar på Östermalm. Bara ett litet problem med den iden, jag kan inte trimma hundar. Mina trimmningskunskaper sträcker sej till att frisera håret mellan trampdynorna och snygga till svansspetsar.
Summa summarum av mötet är att jag ska fortsätta leta efter praktikplats och hon tyckte även att jag skulle kolla upp lite utbildningar. Har ni något förslag på en inte alltför lång utbildning?

Dagen så långt

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en rätt så "duktig'" dag. Först följde jag med mamma till banken i Ramsele, hon åkte dit för att hon ska dissa Swedbank och byta till Handelsbanken i Ramsele. Så jag följde med som lite sällskapsdam, eller borde jag säga herre?
När det var klart åkte vi in en sväng till Långsele och shoppade loss på Ica. Ja, så mycket man nu kan shoppa loss på en Ica-butik. Lite mat vart det i alla fall. När vi var på väg ut ur Långsele såg jag något jag aldrig sett förut, det var en liten djuraffär där mitt upp i alltihop! Jag tvingade till och med mamma att vända och fara förbi en gång till för att se att det var sant. Så nyfiken är jag. Visste ni att det fanns en djuraffär där? Jag har då aldrig sett det förut. Det kanske är ett potentiellt "praktikplatsoffer" för mej? Om någon därute i cyberrymden har handlat i den butiken lämna en kommentar med ett omdöme. Jag vill gärna veta lite om butiken innna jag eventuellt söker praktik där.

Nu måste jag sluta skriva här och bege mej mot Hammarstrand. Jag har möte med min jobbcoach runt tre snåret. Önska mej lycka till. Jag ska säga till hon att jag har hittat ett eventuellt "praktikplatsoffer".

Dagens komihåg: ta med Herbalife grejer och lämna till en Herbalife-kund på Ica. CHECK!

Default - The Way We Were

Kategori: YouTube

Fascination

Kategori: Allmänt

Mitt raklödder (eller om det är rakgel?) fascinerar mej. När det kommer ut ur "tuben" är det blått men när man smetar på det i ansiktet blir det ljust grönblått. Jätte fräsigt.

Drama the desperate way

Kategori: Tv & Film

Som ni nog vet älskar jag Desperate Housewives och kvällens avsnitt var fenomenalt. Hur genialt är det inte att låta ett plan krascha mitt under gatans julfest? Där har vi en cliffhanger i min smak. Hur ska jag överleva juluppehållet?

Vem tror ni att det är som dör? Alexander Dunerfors, som bloggar på femmans tv-serie blogg, är precis som jag ganska säker på att Mona dör, men han säger även att minst två andra karaktärer kommer checka ut från Wisteria Lane för alltid. Varav en "fan favourite".
Mona. Ärligt talat gör det inte mej så mycket om hon dör. Jag hoppas nästan att hon är ett av dödsoffren eftersom hon utpressar Angie och hotar att gå till polisen.
Lynette får inte dö. Serien skulle inte vara detsamma utan henne. Dessutom kan hon inte dö när hon och Gaby har en olöst fight mellan sej. Plus att hon räddade Celia från planet. Eller gjorde hon? Tänk om Lynette överlever och Celia dör?
Karl är enligt mej ett potentiellt dödsoffer. Om han inte dör tror jag i alla fall att han kommer bli rejält skadad.
Bree får absolut inte dö. Hon är trots allt en riktig hemmafru, som använder sej av riktigt desperata metoder emellanåt.
Orson. Om jag ska vara ärlig har jag inte gillat Orson den senaste tiden, han har blivit grå och tråkig. Men enligt tv-serie bloggen har Kyle Maclachlan försagt sej och berättat att han överlever.

Om ni missade kvällens avsnitt har ni dom sista nervpirrande minuterna här.

Pantkampen

Kategori: Allmänt


Visa ditt stöd och panta burkar i bannern ovan, det är en liten insats som inte kostar dej ett dugg.
Vill du också delta i Pantkampen? Gå in på www.klimatrattvisa.se

Tisdag 8/12-09

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag glömde sätta mobilen på laddning i går kväll och självklart hann batteriet laddas ur under natten så att väckarklockan inte ringer. Skulle kliva upp runt 8 men vaknar runt 12 i vanlig ordning. Jag måste verkligen skärpa till mej med sjusovningen nu innan jag förvandlas till en igelkott i dvala.

Igår lyckades jag "tappa bort" Wilmas koppel och halsband. Hur? Jo, när Wilma hade hoppat in i bilen och jag hade kopplat lös henne la jag kopplet på biltaket och stängde dörren. Och klantig som jag är glömde jag totalt bort att jag hade lagt det där och vi åkte iväg... Väl hemma igen börjar jag febrilt leta efter kopplet i bilen, men det fanns inte! Då frågar mamma om jag tog kopplet från taket innan vi for. Jag tänker efter och kom på att jag inte hade gjort det. Vi letade efter det ute en liten stund innan vi gav upp hoppet. Är jag inte skicklig så säg? :)

Nu har jag i alla fall varit upp på Granngården och köpt ett nytt koppel och halsband till Wilma. Jag köpte varsitt reflexhalsband till Wilma och Jack också. Även där var jag lite klantig. Jag tog helt fel storlek till Wilma, hon har lite grövre kroppsbyggnad än Jack så jag köpte en storlek större till hon. Väl hemma testar jag det på henne och märker att det är på tok för stort. Och dum som jag är hade jag redan slitit bort prislappen, så jag kan inte åka tillbaks och byta. Men men, det är inte så mycket att göra åt nu. Är huvudet dumt får plånboken lida. Jag får helt enkelt köpa en storlek mindre åt hon när jag är på Hammarn nästa gång. Eva, om ni vill ha ett reflexhalsband till Grim kan ni komma ner och prova det . Med lite tur kan det passa på han.

James Marsters - Good Night Sweet Girl

Kategori: YouTube

Paradise Hotel

Kategori: Tv & Film

Av alla ytliga dokusåpor är nog Paradise Hotel den jag avskyr mest. Dom flesta andra dokusåpor har i alla fall ett "syfte", dvs. dom går ut på något, men Paradise Hotel har inte ens ett "syfte". I paradis hotellet ligger dom bara i sängen och bedriver otukut i några veckors tid, självklart påverkade av alkohol.
Paradise Hotel är ett enda stort forum för mediakåta människor som bara vill synas i tv, i hopp om att bli en dokusåpa kändis.
När dom har uppnåt den prestigefyllda titeln "dokusåpekändis" kommer dom att börja blogga på finest.se och synas på mingelbilder från Stockholms hetaste nattklubbar. Och om dom har tur får dom även medverka i något tv-program som utfyllnad/i stället för en riktig kändis.
Fan, det verkar vara riktigt givande att vara c-kändis i dagens Sverige, eller som jag kallar dom "folk-jag-inte-ens-visste-var-kända,-snälla-berätta-vad-han/hon-är-känd-för".
Jag vill avsluta detta inlägg med att citera en väldigt klok karaktär från Buffy. Som Cordelia en gång sa "God! What is your childhood trauma?". Det vill jag ha svar på, vad för traumatisk upplevelse i deras barndom fick deltagarna i Paradise Hotel att vilja medverka och överexponera sej på det sättet?

Do not disturb

Kategori: Allmänt


WTF, sluta störa mej när jag sover! Dumma husse.

09:45

Kategori: Allmänt

Idag var en sån där dag när jag så stort hade planerat att åka upp till körskolan och nörda teori, men i vanlig ordning skiter det sej eftersom jag försover mej. Jag vaknar 09:45 och inser att bussen gick för 20 minuter sen. Bajs. Men istället för att kliva upp som normala människor gör när dom vaknar vänder jag på mej och somnar om i ren tjur. Gissa när jag vaknar? Klockan 12. Jag som skulle sluta sova bort hela dagarna. Men men, jag får ta nya friska tag i morgon. Eller i övermorgon.

Weekendresa

Kategori: Allmänt

Helgen har jag spenderat hos moster på "sörsia", det är därför jag inte har uppdaterat något. Jag kollade inte ens på Idol i fredags(!), jag tror jag och My var ute och lekte med hennes gamla barnskoter då. Vi körde lite och tolkade med bob efter den och jag ska säga er att det var inte det lättaste att sitta på en bob med ett svullet och stelt knä. Men det gick i alla fall. Hehe.
Även fast jag inte såg på Idol måste jag kommentera det lite. Det var Tove som åkte ut. Jag trodde faktiskt att hon skulle gå till final, men icke sa nicke. I och för sej är jag inte så chockad över att hon åkte ut heller, jag tycker mest att hon har gnällt i Aftonbladet hela veckan över låtarna juryn valde åt henne. Nu när Tove är ute ur leken hejar jag officiellt på Calle.

I går fick jag äntligen se Flickan som lekte med elden. Jag kan beskriva den med ett ord; jättebra! Lisbeth är min nya idol.
Jag, My och moster kollade även på Patrick 1,5 och den var också bra. Lite speciell, men ändå underhållande. Sen får den många stora plus för det jätte lyckliga slutet. Det är inte ofta svenska filmer slutar så lyckligt, lyckliga slut är ju liksom ett av Hollywoods kännetecken. Allt som allt är den värd en plats på min lista över filmer att köpa.

Den nya febern

Kategori: Allmänt

En febrig mamma: Nu fryser jag igen. Om en stund kommer jag börja svettas.
Jag: Du har väl kommit i klimakteriet.
Mamma: Men, då skulle jag ju inte ha ont i huvudet.
Jag: Du har väl fått klimakterie-febern.

Akta er för klimakteriefebern, det är den nya svininfluensan! :)

Kalla armar?

Kategori: Allmänt

Jag har precis upptäckt en konstig sak. Min jacka är fodrad överallt utom i ärmarna, jätte muppigt. Varför är det inte foder i ärmarna, räknar dom med att man inte fryser om armarna eller är det något slags konstruktionsfel? Vilket som tycker jag det är lite konstigt att inte delarna som täcker utstickande kroppslemmar är fodrade, enligt mina erfarenheter är det dom utstickande lemmarna man brukar frysa om (och ja, jag vet att det där lät lite snuskigt. men jag pratar om armar nu, inget annat.).
Fast om man har riktigt håriga armar är det inget problem att vara utan foder i jackärmarna, då har man ju ett lager värmande päls redan. Men om man som jag har väldigt mesig armbehåring är det lite värre. Man kan inte tro att mina ben och armar är släkt, benen är så där "normal"-håriga men armarna har mest lite moppemusch. Jätte fascinerande. Typ.
Nej, vad sitter jag och säger? Jag kan ju inte sitta här på bloggen och disskutera kroppsbehåring med er läsare. Fy på mej. Hoppas jag inte skrämde livet ur er. Hehe. :)

Vanebildande länk

Kategori: Allmänt

Tryck på länken och du kommer börja digga musiken efter några minuter. Garanterat. Jag har lyssnat på den i snart 20 minuter och känner mej riktigt lugn och harmonisk. Jag rekommenderar alla er stressade människor att klicka på länken och njuta en stund.

http://www.leekspin.com/

Det är så dåligt att det är bra, det är så bra att det är beroendeframkallande.

Brr

Kategori: Allmänt

Snacka om att vädret har slagit om dom senaste dagarna. I lördags kom det lite snö, som fortfarande ligger kvar, och nu är det -20 grader ute. Eftersom vintervädret slog till så snabbt har jag inte riktigt acklimatiserat mej till minusgraderna än, men om några dagar borde jag vara fullt acklimatiserad. Varför är det jämt så att man fryser arslet av sej dom första dagarna av vintern?

Tidigare i kväll kom jag på mej själv med en väldigt dum ovana. Jag gick in i köket och gjorde en macka även fast jag inte var särskilt sugen på att äta. Stört men sant. När jag hade ätit halva mackan skrek min hjärna "WTF! Du är ju inte ens hungrig, varför äter du en macka?!" Ja, det kan man undra. När jag tänker efter så brukar jag äta en macka typ varje kväll, vare sej jag är hungrig eller inte. Det går av gammal vana bara. Mysko. Jag måste programmera om min hjärna så att den inte säger åt mej att äta när jag inte ens är hungrig. Någon därute som har erfarenhet av att programmera om hjärnor? If so, lämmna en kommentar med instruktioner. :)

Guided By Voices - Hold On Hope

Kategori: YouTube

Helt klart en av dom bästa låtar som någonsin spelats i Scrubs. Det sorgliga är att den spelas i avsnittet när Ben får reda på att han har leukemi.


Inte den bästa videon, men det är musiken som räknas. :P

Nothin' to say

Kategori: Allmänt

Jag har för tillfället inga spännande nyheter att förmedla till alla er där ute i cyberrymden. Förmodligen för att dom senaste dagarna har varit ganska ointressanta, jag har mest haltat runt inne och petat på mitt svullna knä. Dumma knä. Svullna knän får verkligen blogginspirationen att försvinna.
Det positiva är att det äntligen börjar bli vinter här. Just nu är det cirka 10 minusgrader ute och 10-15 cm snö på backen. Helt fantastiskt.
Idag har jag och mamma varit lite flitiga. Vi har nämligen möblerat om lite grann i tv-rummet. Dock blev det inte så bra som vi hade hoppats på. Så eventuellt blir det en "tillbaka möblering" om några dagar.

Nu ska jag surfa in på YouTube och förkovra mej i lite musik, jag kanske till och med slänger in en musikvideo lite senare. Den som lever får se. :)