En helt vanlig blogg!

Early morning

Kategori: Allmänt

Min första tidiga morgon på väldigt länge har flytit på ganska smärtfritt. Först vaknade jag 06:30 av att mamma släppte in orkanen Assar på mitt rum innan hon for för att vara barnvakt, jag halvsov till åtta ungefär, då fick jag nog av Assars förbannade gnäll och klev upp. Han hade väldigt svårt att lägga sej ner och slappna av, jag lyckades få han att ligga still och slappna av en kvart sammanlagt från 06:30 till 08:00. Hur man än gjorde så klev han upp och fortsatte gnälla så fort jag stängde ögonen. Suck!
När jag klev upp så gick jag ut och pissade hundarna, sen var jag så snäll att jag matade dom. Det var väl väldigt generöst av mej? Sen käkade jag lite frukost, oboy, mackor och en bit sockerkaka med överdriver mycket glasyr. Extremt ohälsosam frukost, men det var gott i alla fall! Jag fick en liten sockerkick av frukosten så jag tog och dammsög lite granna. När det var dammsuget var sockerkicken liksförbannat kvar, så jag skurade också. När det var klart kom Eva och Kent ner med Grim. Nu är Grim och Jack ute i hundgården och socialiserar, om man nu kan kalla slita sönder den gamla fotbollen för socialisera.
Vad ska jag sysselsätta mej med nu, dagen har i princip bara börjat och jag är gäralös. Jag hittar nog någonting att göra, förhoppningsvis.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: