En helt vanlig blogg!

6/8-2010

Kategori: Allmänt

Medans större delen av byn är på Diggiloo och sysselsätter sej med att socialisera, sjunga, dansa och dricka sej salongsberusade, alternativt supa sej dyngrak, sitter jag hemma och latar mej. Eller, jag har faktiskt inte bara latat mej. Jag har faktiskt varit ute på en timmes skogspromenad med hundarna, så lite duktig har jag varit.

Resten av kvällen har jag tänkt spendera framför tvn med fötterna i högläge. Nu ångrar jag att jag inte köpte något godis. Damn! Jag får försöka överleva utan godis, det kommer bli svårt men jag tror att jag klarar det. :)


Dagens bästa
Idag har vi provsmakat lite varuprover på Ica, korvar närmare bestämt. I och för sej är det inget extraordinärt med det. Det som gjorde det hela lite extra skoj var att Maggan tyckte att korven luktade ladugård. Inte helt oväntat blev jag tvungen att fråga vad hon egentligen har för djur i sin ladugård. Hon svarade att hon inte har några djur i ladugården eftersom den hade brunnit ner för x antal år sedan, men det hade varit kor i den en gång i tiden.
Det som gjorde det hela roligt var att korven vi smakade var rökt. Fattar ni? Hon tyckte att korven luktade ladugård eftersom den luktade rökt. Hon kände alltså igen lukten från när ladugården brann. Lite, okej, väldigt, konstig humor. Egentligen är det nog bara jag som tycker att det var skoj. Men jag står för min konstiga humor.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: