En helt vanlig blogg!

Magnus Weideskog

Kategori: YouTube

Den här pysen har en hel del bra covers ute på YouTube. Check it out!

Kontakta supporten

Kategori: Allmänt

Jag hatar Telia! Mitt bredband har fått rabies och fungerar inte. Nu har jag precis chattat med Telias support i ett försök att få rätsida på det hela. Men efter några meningsutbyten kom support-tanten i chatten fram till att hon inte kunde hjälpa mej. Gissa varför?

Min dator har inbyggt modem och Telias support täcker bara USB-moden. Fuck you Telia säger jag bara. Jag fick i alla fall numret till Fujitsu Siemens support så jag ska ringa dit och fråga varför mitt internet inte samarbetar. Jippie. Eller inte.

Sinead O'Connor - House Of The Rising Sun

Kategori: YouTube

Laga mat?

Kategori: Allmänt

Jag har precis hittat ett jobb jag ska söka, ett semestervikariat som köksbiträde här i Bispgården i sommar. Sug på den ni. Kan ni tänka er mej stå i ett kök med såna där käcka mattantskläder och laga mat?
Eller laga och laga, nu för tiden är det ju mest halvfabrikat som serveras. Så det är inte så himla mycket "lagande".
I annonsen stog det att man skulle ha erfarenhet eller utbildning inom yrket, men det skiter jag i. Jag har varken utbildning eller erfarenhet av att agera matgubbe. Har jag tur får jag det, om jag inte får det så överlever jag ändå. Håll tummarna för att ingen pys med utbildning söker samma vikariat. Haha.

Dagens skratt

Kategori: Allmänt

Två tjejer ~16 är på väg ut från bion efter filmens slut och pratar om filmen som har varit i 3D.
Tjej 1:
Fan vad bra den var! Tänk om det skulle vara så i verkligheten också.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1:
Ja, tänk om allt skulle vara i 3D!
Tjej 2: Men…
Tjej 1: Skitläskigt ju, allting skulle kännas som om det var jättenära.

Ännu ett tråkigt inlägg

Kategori: Allmänt

Hör och häpna, jag klev upp före klockan 9 i morse! Helt fantastiskt. :)

Vad har jag då sysselsatt mej med när jag för en gångs skull inte sovit till klockan 12?
Svaret på den frågan är enkel: inget särskilt. Sóm vanligt. Jag har bara agerat lite hemmafru och tvättat, startat diskmaskinen, dammsugit, hängt tvätt, eldat, vädrat lite grann och diskat alla hundmatskålar. Ibland är till och med jag flitig.
Om en stund ska jag skutta ner på golvet och klippa klorna på hundarna. (onsdag= stora "klippa klor"-dagen.) Lite nytta måste man ju göra ibland.
Men innan jag klipper klorna på hundarna ska jag packa en Herbalife-påse med diverse nyttigheter, syster har precis gett mej order om det på msn. När mamma kommer hem ska jag upp på Ica och lämna den till kunden där. Undra om man ska passa på att köpa en semla när man ändå är på Ica? Hehe. :)

Nej, "plikten" kallar. Åter till mina ack så spännande sysslor.

Semle dagen

Kategori: Allmänt

Idag är det fettisdagen, även känd som semle dagen. :)


Mamma har köpt semlor, jag är överlycklig! :)

En liten promenad

Kategori: Hundliv

När jag var ute med hundarna tidigare idag fick jag ett infall att släppa dom på en lägda så dom fick busa lite. Skoterspår är bra för mycket mer än att bara köra skoter i. Perfekt att motionera hundar på. :)


    
Jag och mina mobilbilder.

Michelle's dolda talang

Kategori: Allmänt

Jag hittade en rolig länk på Kanal5's We Love Tv blogg. (Ja, jag läser We Love Tv-bloggen. Är man en tv-nörd så är man) Om ni trycker på länken kommer ni till Twitter där James Van Der Beek (Dawsons Creek) lagt ut en video när Michelle Trachtenberg (Buffy, Gossip Girl) visar en dold talang...i en taxi.

Så, om ni är lika nördiga som mej trycker ni genast på länken. Om ni inte är fullt lika nördiga som mej, tryck på länken ändå. Och om ni absolut inte vill trycka på länken då? Då rekommenderar jag att ni skiter i att trycka på den. :)

Michelle Trachtenberg visar sin dolda "talang".

FarmVille

Kategori: YouTube

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Idag är det som bekant alla hjärtans dag och eftersom jag är otroligt lat orkar jag inte skriva ett inlägg om vad jag tycker om denna totalt onödiga dag. Så jag kopierar mitt alla hjärtans dag-inlägg från i fjol. Enjoy!

Idag är det, som nog alla redan vet, alla hjärtans dag och då förväntas man vara överdrivet gullig och romantisk mot allt och alla. Och man ska vara särskilt socker sliskig mot sin flick eller pojkvän. Är det bara jag som tycker att det här är en väldigt överskattad dag?Jag tycker att Alla hjärtans dag är ett fjantigt amerikanskt påhitt för att få folk att spendera överdrivet mycket pengar på att försöka göra dagen så perfekt som möjligt. Nu tänker nog många av er som läser det här "Så där säger han bara för att han inte han någon flickvän."  Det besvsrar jag med ett högljutt NEJ! Även om jag hade haft en flickvän så hade jag inte gjort någon stor sak av den här dagen, för mej är det som vilken annan dag som helst. Varför ska man lägga ner massa energi på att vara överdrivet romantisk på just den här dagen? Varför inte vara romantisk och gullig resten av året? Tänk på det nästa gång ni springer och köper Alla hjärtans dag presenter och gelehjärtan. I och för sej så är gelehjärtan gott, men för mej går det lika bra med en påse Polly. Och Polly kan man köpa under resten av året dessutom.

För mej är Fettisdagen, även kallad Semledagen, en väsentligt viktigare dag, det är en enda dagen på året man kan äta massa semlor utan att känna sej tjock och onyttig. Dessutom är det bara runt den tiden man kan få tag på riktigt goda semlor i överskott. Hur ofta kan man köpa semlor mitt i sommaren? Jag tror aldrig jag har sett ett bageri eller en mataffär sälja semlor på sommaren. Så jag tycker att man ska lägga mer fokus på Fettisdagen, varför inte göra det till en allmän helgdag?
Slutsatsen av mitt inlägg blir då alltså att man ska lägga ner Alla hjärtans dag och helg förklara Fettisdagen.

Screw this

Kategori: Allmänt

Jag tänkte skriva ett inlägg om kvällens Melodifestival. Men vet ni vad? Jag skiter i det. Jag känner inte för att sitta här och tråka ut er med sånt tjafs. Jag tar det nästa vecka i stället. :)

Det här med OS

Kategori: Tv & Film

Usch. Det här med OS är verkligen ingenting för mej, om jag fick bestämma skulle skiten läggas ner. OS tar bara upp en massa värdefull tv-tid som istället hade kunnat fyllas med några underbara tv-serier. Det hade varit mycket trevligare med ett par riktigt bra tv-serier i rutan än ett gäng sportfånar som åker runt på skidor, skridskor och allt man nu kan tänkas åka på i hopp om att slå något rekord och vinna. Löjligt.

Exempelvis har femman lagt dom nya avsnitten av Desperate Housewives i mars för att dom inte vill konkurrera med OS. Jag har bara en sak att säga: fuck you OS and get the hell out of my tv!
Tur att det överdrivet påkostade spektaklet vid namn OS bara är vart fjärde år. Om det hade varit oftare hade jag seriöst kreverat.

I kväll ska jag kolla på Melodifestivalen och äta vindruvor(jag har blivit lite beroende av vindruvor på sista tiden). Tur att Melodifestivalen inte blir undanskuffat på grund av allt sportfjant på tvn.
Jag hoppas verkligen att vi slipper se Dolph Lundgren så mycket i kväll. Så vitt jag har förstått kommer han inte vara med live något mer förns i finalen. Men dom har ju säkert en massa filmade inslag med han. Tyvärr.

Typiskt

Kategori: Allmänt

Precis när jag hade tänkt gå ut med Wilma upptäcker jag att mamma håller på med maten. Och jag hinner inte gå en promenad innan maten är klar. Det får helt enkelt bli promenad efter maten istället. Nu ska jag kolla på Family Guy tills maten är klar.

Motionera mera....eller nåt.

Kategori: Hundliv

Om en liten stund ska jag ta Wilma på en långpromenad. Hon får en enskild promenad för att hon ska slippa umgås med Jack hela tiden nu när hon löper. 
Okej, jag erkänner: jag orkar inte säga åt Jack att sluta nosa Wilma i "bakpartiet" hela tiden, därför får hon en egen promenad. För att vara en så mesig hund annars är Jack förbannat tjurig när det är en löptik i närheten. Fast det är nog dom flesta okastrerade hanhundar. :)

Jack får en egen långpromenad senare i kväll, så att han inte känner sej mobbad över att han inte får följa med nu.

      
Radioaktiv Wilma.                 Jackson.

Jay Brannan - Goddamned

Kategori: YouTube"Zeus was afraid of his girlfriend
so he swallowed her in bed
then he bore forth athena
when they cracked open his head
her brother tried to rape her
athena got away
and when his seed hit the ground
the grass gave birth that day
now we all freely admit
this story's clearly bullshit
no one would lay down their life
or start a war for it
so throw your stones and pray
you'll be rewarded someday
i hope it all goes your way
but something tells me
no one's coming to save you
no one's coming to save you
no one's coming to save you
save yourselves
from turning earth into hell"

Gräs som föder? Holy crap!
Man kanske skulle ge sej i kast med att läsa bibeln?
Nää förresten, jag tror jag skippar det. För det första skulle jag aldrig orka läsa den. Och för det andra, om jag skulle läsa den skulle jag förmodligen sitta här och kritisera den efter varje kapitel. Dessutom har jag ingen bibel och det skulle aldrig falla mej in att köpa en heller.

Vampire Diaries

Kategori: Tv & Film

Eftersom jag är en tv-nörd med en lätt fetisch för vampyrer kollade jag självklart in The Vampire Diaries som hade premiär på 6an tidigare i kväll. Någon mer än jag som kollade på det?

Vad tyckte jag då?
Efter att ha sett avsnitten som sändes i kväll har jag bara en sak att säga: snacka om tonårsdrama. Personligen är jag inte så förtjust i just tonårsdrama, men min inre tv-nörd känner på sej att serien kommer få en trogen skara tittare. Min inre tv-nörd känner även på sej att jag kommer kolla på det i princip varje vecka. Jag menar, tonårsdrama med snygga vampyrer funkar alltid. 

Fast ni måste hålla med mej om att handligen känns lite uttjatad: en mörk & mystisk kille flyttar till stan, blir kär i en tjej, bla bla bla, den mystiske killen visar sej vara vampyr, bla bla bla, hans elaka vampyrbror kommer till stan och ställer till massa trubbel, bla bla bla, omöjlig kärlek och så vidare och så vidare. Håller ni inte med om att vi har sett det här förut?

När jag kollade på det lyckades jag dra några paraleller till Twilight också. Synen på vampyrer är snarlik i Twilight och Vampire Diaries. Det som skiljer dom åt är att vampyrernas hud glittrar i solsken i Twilight (=superlöjligt!) medans vampyrerna i Vampire Diaries har en ring som skyddar dom från solens dödande strålar.
Då återstår bara frågan, vad kom först? Twilight böckerna eller Vampire Diaries böckerna?
Efter en snabb googling kommer jag fram till att Vampire Diaries böckerna kom före Twilight böckerna.

Allt som allt lyder mitt slutgiltiga omdöme: Vampire Diaries håller inte samma klass som Buffy och True Blood. Men det är trots allt sevärt om det inte är något bättre på dumburken.

Vad kan man inte köpa på IKEA?

Kategori: Allmänt

Ekologiska pasta älgar från IKEA.


Som IKEA-älskare har jag bara en sak att säga: jag älskar IKEA. :)
ps. pastan var riktigt god. ds.

Tjoho!

Kategori: Hundliv

Idag har jag upptäckt att Wilma löper. Tjoho! Not.
Det är inte kul att ha en löptik och okastrerade hanhundar i samma hus. Fast än så länge går det ju bra, det blir värre när hon kommer in i höglöpet. 
Jag som trodde att jag skulle ha hunnit/haft råd att kastrera Jack innan Wilma skulle löpa igen, men så blev det inte. Uppenbarligen. Jag får sikta på att ha en "kullös" hanhund till nästa löp.....få se nu, nästa löp borde bli någon gång i augusti enligt min huvudräkning.

Om det är någon som känner sej manad att ha Wilma som inneboende dom närmsta veckorna är ni hjärtligt välkommna att hämta hon. Jag går även med på att "bytlåna" hund ett tag, exempelvis eran hanhund mot min lilla löptik. Haha. :)

Soffpotatis.com

Kategori: Allmänt

Jag är otroligt lat. Förut tänkte jag gå ut med hundarna, men då vart det middag. Så jag sköt upp det till efter maten. Nu har jag ätit klart och känner absolut inte för att gå långpromenad med hundarna. Fy på mej. Jag måste skärpa mej och sluta vara en sån soffpotatis.
Usch, det låter jobbigt att sluta vara en soffpotatis. Jag tar det en annan dag.

Facebooks nya stil

Kategori: Allmänt

Jag har tappat räkningen på antalet "hata nya Facebook"-klubbar jag har fått inbjudningar till. Dom började hagla in redan innan Facebook var omdesignat. Helt stört.
Jag förstår inte vad folk har emot Facebooks nya utseende? Det har precis samma funktioner som förut. Enda skillnaden är att det är lite omflyttat. Är folk verkligen så inskränkta att minsta lilla förändring på deras älskade Facebook leder till uppror i deras hjärnor?

Till alla er medlemmar av någon "hata nya Facebook-klubb vill jag bara förmedla en sista tanke, tycker ni inte att det är lite ironiskt att det finns "hata Facebook"-klubbar på Facebook?

"Japanese commercials are wierd"

Kategori: Allmänt

Jag kom inte på någon bra rubrik så jag snodde ett quot från ...... Någon som har koll på vart ifrån jag har snott det? Emma borde i alla fall veta varifrån jag har snott det. :)
I alla fall, jag har hittat en gammal Axe reklam på YouTube som är, ja, lite speciell. Check it out!

Parkera här, tack!

Kategori: Allmänt

Efter flera timmars svintråkig teori på körskolan har jag bara en sak att säga: ja, den gröna bilen får parkera där och nej den gula bilen får inte parkera där. Eller var det tvärtom? Får inte den gröna bilen parkera där men den gula bilen får parkera där? Det är frågan.

Dock har jag hittat en lösning på dilemmat om vilken bil som får parkera vart. Ta en extrem närtitt på den lilla bilden så ser du den suddiga skylten. Haha. :)

Identity

Kategori: Tv & Film

Mamma ville kolla på en film, så jag grävde fram ett gäng hon fick välja mellan. Efter en stunds noga övervägande och "bakside-läsande" startade jag Identy, en psykologisk thriller.
Den är bra, dock är det lite svårt att förstå hur allt hänger ihop. När filmen var slut försökte jag förklara hur allt hängde ihop. Men när jag står där och ska förklara blir allt bara en enda rörig sörja. Till slut inser jag att jag inte heller riktigt förstår hur allt hänger ihop, och ändå har jag sett den flera gånger.

Om ni har sett filmen så lämna gärna en kommentar och berätta hur allt hänger ihop. Om ni inte har sett den tycker jag att ni genast ska ladda hem den och se på den. När ni har sett den måste ni genast rapportera till mej hur allt hänger ihop. :)

Första deltävlingen

Kategori: Tv & Film

Jag hade tänkt skippa att blogga om Melodifestivalen. Men jag skiter i det, ni får utstå en liten uppdatering med mina åsikter. I'll hope you'll survive.
Bäst i kväll var Pain Of Salvation och Jessica Andersson. Enligt min åsikt skulle dom ha gått direkt till finalen och Salem och Ola till andra chansen. Så det så.

Kvällens pinsammaste
1.
Christer Björkman. Jag blev lätt illamående när han pratade i öppningsnumret. Tycker han ens själv att han är bra? Nej, det är dags att skrota Björkman och anställa någon som tävlingsgeneral(eller vad det nu kallas).
2. Dolphs underhållning. Det var bland det pinsammaste jag sett i hela mitt liv. Han kan verkligen inte sjunga och jag tycker inte det var särskilt spektakulärt när han skuttade runt och knäckte några plankor och ett gäng isblock. Det klarar ju vilken hårdhudad actionhjälte-skådis som helst. Nej, jag hoppas han gör bättre ifrån sej i dom kommande programmen.

Priset för konstigaste kläder går till Jenny Silver. Hon såg ut att vara direktimporterad från en sci-fi film från 80-talet. Jag bara väntade på att det skulle börja spruta något ur fingrarna på hennes handske.

Limitbreak

Kategori: Allmänt

Det är helt fantastiskt! Jag har hittat ett nytt band(nytt för mej vill säga) och dom är faktiskt rätt så bra. Kolla in deras MySpace sida och döm själv. :)

Limitbreak's MySpace

Melodifestivalen 2010

Kategori: Allmänt

Ikväll är det dags för Melodifestivalen. Äntligen säger jag bara! Jag, precis som många andra schlager-nördar som inte har något egentligt liv under tiden Melodifestivalen och Eurovision pågår, har i alla fall väntat otåligt på att det ska dra igång igen. Är ni redo för Melodifestivalen?
Jag kommer i alla fall att sitta bänkad framför tvn i kväll med ögonen fixerade på tvn i hopp om att årets Melodifestival ska vara sevärd. En annan sak som är säker är att jag kommer sakna Petra Mede.

Evil Monkey

Kategori: Allmänt

Älskade Facebook-quiz

Kategori: Allmänt

"Vilken Psykopat Är Du?"
Resultat: Tommy (motorsågsmassakern).
Du hade en svår uppväxt och blev mobbad för att du var så jävla ful, Men 10 år senare fick du nog och med hjälp av en jävla massa muskler och motorsåg så dödar du en massa (random) personer (mest tonåringar). Du är helt klart rubbad

"What Kind of Nerd Are You?"
 Resultat: YOU ARE A LAPTOP-TOTING, ACTIVE NERD
You just like to feel "connected". You feel naked without that constant connection to the global borg errr, internet. You love social computing and reality tv is you...r guilty pleasure. The numbers in this group is growing. ***Connect with fellow nerds on the wall below.

Ja, vad ska man säga? Facebook-quiz är underhållande ibland.

Ladda batteriet

Kategori: Allmänt

För några dagar sen tuggade katten(läs kattf*n) sönder min mobilladdare. Hon bet av kabel på flera ställen. Dumma katt.  Tur för Doris att hon fortfarande är liten och söt.
Samma kväll som jag hittade min söndertuggade laddare gick jag in på nätet och beställde en ny. Vet ni förresten vad dom tar för en laddare? 199 jävla spänn på NetOnNet, vilket var den billigaste nätbutiken jag hittade. Elgiganten tog 249 spänn, jag som trodde att Elgiganten var billigt.
Nu till det roliga: batteriet på mobilen är slut och det är sms-avisering på paketet med den nya laddaren. Otroligt skoj.
Visst borde jag få hämta ut paketet om jag tar med mej kollinumret? Jag är ganska säker på att det går att göra så. Dock är jag säker på att jag kan hämta ut det ändå, bara för att vi har sån snäll Ica-personal här på byn. Hehe. :)

Rubriklös

Kategori: Allmänt

Jag har inget spännande att blogga om just nu. Så det får bli ett litet inlägg om att jag inte har något att blogga om. Mysko. Fiberoptiken i mitt huvud måste vara lite felkopplad, jag menar om man inte har något att blogga om borde man låta bli.

I min jakt på något att blogga om surfade jag in på Aftonbladet och Expressens nöjessidor. Tyvärr hittade jag inget snaskigt att blogga om. Det var mest massa artiklar, bilder och bloggar om Melodifestivalen. Självklart snokade jag igenom varenda artikel och blogg som hade ordet "melodifestival" i rubriken, men jag hittade ändå inget spännande. 
I och för sej ska ni vara glada att jag inte hittade något värdelöst schlager-skvaller att blogga om, det hade förmodligen blivit ett långt och tråkigt inlägg (om man inte är schlagerhomo som jag och Sofia). Jag sparar Melodifestivalen-bloggandet tills på lördag när det drar igång på riktigt. :)

Wrong Turn

Kategori: Allmänt

Jag har en sak att erkänna: jag har en lätt fascination av Wrong Turn filmerna. I kväll har jag kollat på Wrong Turn och när den var slut kände jag ett tvång att plöja igenom extramaterialet. Det var speciellt en sak som etsade sej fast i min hjärna:

Dom inavlade kannibalerna i filmerna är designade efter hur människokroppen påverkas av långvarig inavel (självklart har dom överdrivit lite för att få "större och läskigare effekt). Tänk vilket mysigt jobb att sitta och kolla upp hur kroppen påverkas av inavel. Eller inte.
På grund av ovanstående information har jag en liten uppmaning till alla er som förgyller fredagskvällarna med att leka doktor med familjen: SLUTA UPP MED DET!
Om ni fortsätter med det kommer ni se ut så här(<--klicka på länken och se), flytta långt ut i skogen och jaga varenda stackars människa som har kört vilse och råkar hamna på era jaktmarker.
Så snälla, sluta inavla så att jag kan känna mej trygg när jag kör vilse i skogen. I och för sej måste jag ta körkort först, så feel free to inavla ett tag till. Jag säger till när det är dags att sluta med era små familjelekar.

Mental mindnote

Kategori: Allmänt

Note to self: Ta inte en promenad i ett skoterspår där det är ca 15-20 cm nysnö när du har på dej gympaskor. Det leder till blöta skor och byxor. Dock hade Jackson väldigt roligt där han skuttade runt. När jag ändå är inne på ämnet snö kan jag passa på att ge er en snörapport: snön är förtillfället ca. en Jack djup. End of "note to self"

Note to self 2:
Köp ett par Power-stövlar så att du är rustad inför framtida hundpromenader i snö. End of "note to self 2"

Helstekt marsvin till middag?

Kategori: Allmänt

Jag hittade precis en lite smårolig artikel på Aftonbladet. Läs den här. I matprogrammet "Landet brunsås" köper Erik Haag ett marsvin på Blocket och åker sedan hem till en Peruansk familj för att äta det till middag. Min första tanke var att det kan inte vara mycket kött på ett litet marsvin, hur ska man kunna bli mätt på det?

Det roligaste med artikeln är ju självklart att läsa alla kommentarer. Många tycker att det är väldigt konstigt att äta marsvin till middag. Visst, jag tycker också det känns lite konstigt att äta marsvin till middag. Men det är bara för att jag är svensk och här äter vi inte marsvin traditionelt sett. Vi har marsvin som husdjur. Men i andra länder äter folk marsvin, det är lika naturligt för dom som att vi äter nöt, fläsk och viltkött. Det enda jag reagerar lite på i artikeln är att dom köper marsvinet och inte säger att dom ska äta upp det. Det känns faktiskt lite taskigt. Men vad spelar det för roll egentligen? Dom som sålde marsvinet gjorde ju det för att dom inte ville/kunde ha kvar det, så vad spelar det då för roll om någon avlivar det och äter upp det?

Jag tycker att det hela är ganska roligt, särskilt vissa människors reaktioner. Snacka om att jag har en morbid humor ibland.

Häpnadsväckande information

Kategori: Tankeverkstad

Jag har inget vettigt att skriva just nu, men ändå sitter jag här och skriver. Ovanligt? Nej, inte särskilt. Jag brukar sitta här och skriva trots att blogginspirationen för tillfället är lika med noll. Varför gör jag då det?

Ärligt talat har jag ingen aning, det bara blir så liksom. 

Ibland känner jag ett tvång att skriva meningslösa inlägg (om man nu kan räkna något av mina övriga inlägg som meningsfullt?) bara för att fylla ut bloggen med något. Även fast jag lärt mej att "utfyllnad" är dåligt när man skriver texter, det har jag minsann hört flera svenskalärare säga. Utfyllnaden gör tydligen att läsaren tappar intresset för texten. Då återstår frågan, varför ska man bry mej om att läsaren tappar intresset för en text vars mening är att vara meningslös?

Det här klassar jag som det absolut stördaste (jag vet, för att vara grammatiskt korrekt ska det stå "mest störda") inlägg jag någonsin skrivit. Trots dess meningslösa natur tänker jag trycka på "spara & publicera"-knappen här nedan. Sug på den ni seriösa, icke-ordbajsande bloggare där ute i cyberrymden. 
Då återstår bara att välja en passande kategori för detta otroligt konstiga inlägg. Jag tror jag kategoriserar det som "tankeverkstad", bara för att vissa människor tycker att jag borde skriva flera tankeverkstads-inspirerade inlägg. Ni som har saknat (& fortfarande saknar) mina underliga tankeverkstads-inspirerade inlägg får nöja er med ovanstående orddiarre i väntan på ett "normalt" tankeverkstadsinlägg. 

Jag lovar, i morgon ska jag skriva ett normalt inlägg. 
 

Magdalen Graal

Kategori: Allmänt

Musiknörden Emma skickade en länk till mej på Facebook och sa att jag skulle gå in på den och lyssna. Och ärligt talat var det bra musik. :) Klicka på bannern nedan så kommer du till Magdalen Graal's hemsida, där kan du lyssna på hennes musik samt ladda ner hennes album helt gratis. Det enda du behöver göra är att skriva din mejl-adress i en liten ruta så skickas en länk till dej. Jätte fräsigt.