En helt vanlig blogg!

Maria Montazami + Max = Sant

Kategori: YouTube

Jag såg den här reklamen idag och jag måste säga att det är en av Max's bästa reklamer. Anna Anka kan ta sej i arslet, Maria är mycket roligare. :)

Jag går under

Kategori: Allmänt

Gaah! Jag har inget att göra. Det finns ärligt talat inte ett piss att göra inne och det är för kallt att gå långpromenad med hundarna. Om det är sant att man kan dö av tristess så gör jag nog det snart.
Jag får helt enkelt ta till en nödlösning för att överleva: kolla på någon underbar tv-serie. Frågan är bara vilken jag ska kolla på. Jag får ta en tur upp till min heliga graal och söka efter ett svar. Det kommer att bli en mödosam resa med en väg kantad av trappräcken, hundar och diverse möbler, men jag vet att jag kommer klara det. Jag har gjort denna resa många gånger förr och alltid återvänt levande.

Här var det tänt

Kategori: Allmänt

Nu är grillen tänd. Ja, seriöst. Grillen är tänd.

I kväll ska vi äta grillat, grillad kyckling närmare bestämt. Självklart har jag beställt ett par majskolvar också, det går ju inte att äta grillat utan majskolvar. Jag har mina principer när det kommer till mat, men dom ska jag inte gå in på nu för det skulle bli ett väldigt långt inlägg.

Nej, nu ska jag gå och kolla på när mamma står ute och grillar.

Default - It Only Hurts

Kategori: YouTube

Snö, snö och mera snö

Kategori: Allmänt

I tidningarna har man dom senaste dagarna kunnat läsa om den kommande snöstormen och kaoset den skulle medföra sej. Själv har jag inte märkt av något kaos av att det snöar ute, jag klassar inte ens det här vädret som storm. Men vem vet, det kanske blir värre.
Sen är det ju stor skillnad på vad som klassa som snökaos i södra Sverige och här uppe i norrland. När det snöar mycket nere i söder blir folk lätt panikslagna och kör ner i närmsta dike av rädsla för det vita som kommer från himlen. När det snöar mycket här uppe går vi ut och skottar gården i ett behagligt tempo, sen tar vi bilen, rally-renen eller skotern till närmsta hembrännare för att värma oss med en kopp "hemkokt".

Nu har det kommit ca 20-25 cm snö sen gården vart skottad sist. Dags för mej att gå och skotta lite grann. :)


Det syns knappt på bilden, men det snöar. )

Computer

Kategori: Allmänt

Idag fick jag tillbaks min älskade data från supporten/lagningen. Och gissa vad? Dom hittade inget fel på den överhuvudtaget. Den var ju bara svart och vägrade starta i ungefär tre veckor och sen helt plötsligt en dag så startar den felfritt, men inte var det något fel på den inte! Ibland hatar jag verkligen datorer och alla andra tekniska påfund. Det bästa med att skicka den på lagning var att dom bytte tangentbord på min älskade datorapparat, så nu har jag nya, spänstiga och studsiga knappar. Skit coolt.

Igår kväll berättade Linda att folk säljer begagnade bikinis(trosa+BH) på Tradera. Min första spontana kommentar på det var: "Herregud vad äckligt! Jag ser riktigt hur flatlössen kryper runt." Kalla mej kinkig, men underkläder och bikinitrosor(inte för att jag brukar använda bikini, men ändå) är något jag inte kan tänka mej att köpa begagnat. Man vet ju aldrig vad säljaren har varit ute på för sexskapader.

Nej, nu ska jag sluta blogga onödigheter här och gå ut med hundarna en sista sväng.

Filmrea

Kategori: Allmänt

Mina vänner, jag är en svag, svag människa. Jag snubblade in på Ginzas filmrea och kände ett starkt köpbehov. Dock lyckades jag behärska mitt köpbegär väldigt mycket, jag beställde bara tre filmer...och en tv-serie. Jag råkade slinta med musen och klicka på "köp"-knappen bredvid Dollhouse säsong 1. Observera att jag bara råkade. Det lilla snedsteget gjorde genast min beställning lite dyrare. Men det är det värt.

Lustiga pilar

Kategori: Allmänt

Idag har byggsnubbarna varit här igen och grejat med vattenskadan. Och för att dom inte ska smutsa/blöta ner golvet så mycket har dom tejpat fast papp på golvet som en gång mellan ytterdörren och dörren till det "blöta rummet". Den pappen är vit, det ser faktiskt ut som gigantiska ritpapper. När jag sneglade på den ack så vackra papp-gången på golvet fick jag en snilleblixt!

Nu undrar ni säkert vad jag fick för superb snilleblixt?
Jo, jag kom på att det hade varit roligt att skriva konstiga saker på pappen och rita lite pilar och lustiga gubbar. Vad säger ni om det? Tror ni att byggsnubbarna skulle uppskata lite konstigt klotter på pappen?
Det hade faktiskt varit kul att rita på den bara för att se deras reaktion. :)

Who let the dogs out?

Kategori: Allmänt

Först vill jag be om ursäkt till er trogna läsare för mitt otroligt dåliga uppdaterande dom senaste dagarna. Jag skäms så mycket att jag ska gå och piska mej själv som straff om en liten stund.

Idag hade jag tänkt åkta upp på körskolan och nörda teori, men jag försov mej (som vanligt). Så här blir det inget vettigt gjort idag. Jag får ta körskolan i morgon i stället, förutsatt att jag inte försover mej igen. Hehe.

När jag gick ut och hämtade posten idag fick Wilma följa med ut och kissa (av någon anledning tycker Wilma det är otroligt roligt att hämta posten). Och när jag är uppe vid postlådan ser jag en lös hund springa runt på gatan. I och för sej är det inte så ovanligt att den hunden är lös, den brukar rymma lite då och då. När den hunden, som förövrigt är en jämthund, såg Wilma blev han överlycklig och kom fram och hälsade. Han och Wilma är lite småkär i varandra. Dock hade inte Wilma tid att göra ifrån sej när det var en stilig hanhund och tassade runt henne hela tiden. Då tänkte jag att jag her in Wilma och försöker koppla jämthunden. Men så fort Wilma hade kommit in genom dörren sprang han i väg. Suck!
Då tog jag ut Wilma igen så att hon skulle få göra ifrån sej. Den här gången fick hon i alla fall göra ifrån sig ifred. Men när vi var på väg hemåt igen från "bajs-tunnan" kom jämthunden springandes mot oss igen. Och inte nog med det, det kommer även en lös hund från andra sidan vägen. Gissa om Wilma vart överlycklig? Två hundar som kommer fram och hälsar. Jag måste passa på att skryta lite om Wilma nu, hon varken skällde eller morrade på "lös hund nummer 2" även fast hon aldrig träffat den förut. :) "Lös hund nummer 2" såg ut att vara en blandras av något slag, jätte fin men lite för mager.
Så där stog jag med Wilma i koppel och två lösa hundar som tassade runt. Som tur var kom en granne som bor en liten bit bort och hjälpte till med att fånga in dom. Hon hade försökt fånga in jämthunden tidigare, men när hon nästan hade fått tag på den hade han sprungit till mej och Wilma. Mamma såg dom lösa hundarna genom fönstret och kom ut med två koppel. Så vi kopplade dom och just nu är dom i en grannes hundgård i väntan på att det ska dyka upp någon ägare.
Gud vad mycket onödigt hundsnack det blev nu. Hoppas att ni överlevde detta inlägg och inte fick några bestående men av det.

Jag tänker avsluta det här inlägget med en gammal klassiker:
Hejdå och gå inte vilse ute i cyberrymden!

Årets första

Kategori: Allmänt

Idag har jag ätit årets första semla, och det var lika gott som vanligt. Appropå semlor, jag står fortfarande fast vid min åsikt om att göra "semledagen/fettisdagen" till en helgdag. Semledagen är mycket viktigare än exempelvis pingsten. Vem f*n firar pingst nu för tiden liksom? Nej, bort med pingsten och upphöj semledagen till helgdag.

Semlan jag åt idag var läskigt lik den på bilden. :)

Desperate Housewives

Kategori: Tv & Film

Något som irriterar mej otroligt mycket är att dom svenska kanalerna är så himla seg på att visa nya avsnitt av tv-serier. Det är inte konstigt att nedladdningen är så hög när kanalerna håller på avsnitten i en oändlighet innan dom visar dom första gången. Stort minus till alla svenska kanaler och lite extra minus till femman som fortfarande inte har börjat visa Desperate Housewives igen efter juluppehållet.

Gissa vad?

Kategori: Allmänt

Celia tyckte att jag skulle sätta några hårsnoddar i håret och eftersom jag är en snäll morbror ibland gjorde jag som hon sa. Celia tyckte att det blev fint, själv är jag inte benägen att hålla med om det. Men vad gör man inte för att underhålla morbrors lilla gangster?


OBS! Det var inte min ide att lägga ut bilden på bloggen, det var helt och hållet systers ide. OBS!

Dexter

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis kollat på det sista avsnittet av Dexter säsong 2. Det firar vi med en liten YouTube video.

Att socialisera med byggkarlen eller inte.

Kategori: Allmänt

Kära läsare, jag har en fråga till er. Hur umgås man med människor från en byggfirma?

Det är nämligen så att det har blivit en vattenskada här i huset och idag är det en byggkarl här och river ut diverse "lätt" fuktiga saker. Ärligt talat låter det som om han misshandlar väggen. Men åter till min otroligt intressanta frågeställning, hur umgås man med byggmänniskor?
Jag menar inte umgås som i att sitta och snacka och dricka kaffe, utan mer hur man ska uppföra sej runt om kring dom? Jag har typ inte sagt mer än "hej" till han. Vad ska man prata med han om? Vädret?

För en liten stund sen satt han vid köksbordet och åt lunch i all sin ensamhet. Hans enda sällskap var Wilma och Jack som försökte tigga åt sej lite mat, men dom körde jag därifrån. Tror ni att han känner sej mobbad eftersom han inte har någon byggkompis att prata med? Är byggmänniskor ensamlevande djur, eller är han utstött av flocken? Jag har alltid trott att dom trivdes bäst i flock, på gymnasiet brukade i alla fall byggeleverna röra sej i medelstora flockar.

Vad kan vi då dra för slutsatser av texten ovan?
Jobbet med vattenskadan här hemma är förmodligen uppskattat till att endast behöva en man. I alla fall till en början, än så länge är det ju bara första arbetsdagen. Det ska typ bara rivas upp och inspekteras hur stor skadan är. Så enkelt var det med det. Men om ni har några andra intressanta teorier, lämna gärna en kommentar.

Rabiata hundjävlar

Kategori: Allmänt

Jag har bra precis kommit in från en promenad med hundarna, vi tog en liten sväng ner till Utanede korsningen så här på förmiddagen. (inte för att så många av er vet vart Utanede korsningen ligger, men ändå.) Hundarna skötte sej relativt bra, det enda dom inte riktigt ville var att gå fot när jag sa det. Så vi hade lite viljornas kamp emellanåt, men till slut gav dom upp och jag gick segrande ur striden. Men det tärde på mitt tålamod ska jag säga. Jag fick bara två utbrott....Okej, jag erkänner. Jag fick snarare sagt fem utbrott, varav ett där jag kallade hundarna för "rabiata hundjävlar". När jag hade yttrat dom ack så charmiga orden upptäckte jag att det stog en gubbe på en närliggande uppfart och kollade på mej. Det var nästan pinsamt. Men bara nästan.

Nej, nu ska jag sluta uppdatera er om meningslöst hundtjafs och nörda Facebook en stund innan jag skuttar ner i duschen.

Sjätte sinnet

Kategori: Allmänt

Sjätte sinnet är en av världens bästa filmer. Någonsin. Det var bara det jag ville dela med mej av till er i kväll.

Tidigt

Kategori: Allmänt

Idag klev jag upp klockan 07:30, vilket är onaturligt tidigt om man är lika morgon-hatisk som jag. Men ibland är man ju så illa tvungen. Som idag. Jag har möte på Arbetsförmedlingen klockan 10:00, dock har jag ingen aning om med vem eller om vad mötet ska handla om. Det har jag glömt bort, men det lär nog visa sig när jag kommer dit.

Nej, nu ska jag gå ut så att hundarna får morgonbajsa lite granna innan jag slänger mej i duschen. Dessvärre har det inte hunnit blivit något riktigt varmvatten än eftersom jag snoozade lite för länge. Ibland är det lite drygt att bo i ett vedeldat hus. Hehe.

Man måste bara älska Judit och Judit

Kategori: YouTube

Judit och Judit har gjort det igen. I den här reklamen gör dom sin egen tolkning av en rad kända tv-serie vinjetter. Så underbart underhållande! :)

Teknikens värld

Kategori: Allmänt

Alltså, det är helt otroligt. Idag har jag postat iväg min dator på lagning. Innan jag packade ner den plockade jag ur simkortet (datan har inbyggt modem), utifall dom skulle skrota hela datan så är det ju dumt att dom slänger simkortet till mitt bredband. När jag hade tagit ut simkortet fick jag en plötslig ingivsele att försöka starta datorn en sista gång. Då händer det otroliga. DATORN STARTAR OCH SKÄRMEN FUNGERAR! Skärmen har inte fungerat sen innan jul och jag har försökt starta den otaliga gånger utan minsta livstecken.

Är det inte ironiskt att den börjar fungera samma dag jag skickar iväg den på lagning?

Hur som helst, jag packade ner den och skickade iväg den i alla fall. Det skadar ju knappast att något litet datageni pillar på den och ger den en ordentlig undersökning. Jag ser det hela som en tusenmila service eller nåt.
Så nu ska jag bara vänta några dagar och se vad Dr Dator säger om min älskade datorapparat. Krya på dej älskade datormaskin. :)

Daybreakers

Kategori: Tv & Film

Snart kommer det en ny vampyrfilm. Jippie! Jag måste erkänna att jag har en viss förkärlek för vampyrerserier och filmer. Dock tar jag avstånd från Twilight hysterin. Twilight är bra, men inte värd att bli hysteriskt besatt av. Så, nu har jag redogjort mina känslor för Twilight också.
Vampyrhysterin som för tillfället härjar i Hollywood har lett till väldigt många "jag-är-en-snäll-vampyr-som-inte-dricker-människoblod"-filmer. Det är lite deprimerande tycker jag. Inte för att jag har något emot snälla vampyrer, men alla vampyrer kan inte vara goda. Så det så!
Nu ska jag sluta förvirra er med mina åsikter om dagens popkulturella vampyrer, så ni kan avnjuta videon nedan.

"Nakenlekar"

Kategori: YouTube

Det här klippet har jag snott direkt från Per-Robins blogg. Hehe.


"Jag har blivit bög." Humor på hög nivå. :)

Smart?

Kategori: Allmänt

epic fail pictures
Jag anar att någon har skolkat från sexualundervisningen.

Gränsbevakarna USA

Kategori: Allmänt

I brist på sysselsättning kollade jag på tv (som vanligt) och fastnade framför Gränsbevakarna USA. Det roliga med det programmet är att man fick aldrig se gränspoliserna stoppa en amerikan. Man fick se att dom stoppade iraner, turkar och en massa mexikaner. Men aldrig att dom stoppade en amerikan. Snacka om att förstärka stereotypen "alla-muslimer-är-terrorister-och-vill-förinta-USA". Samtidigt är jag inte förvånad över hur dom framställer vissa folkgrupper i programmet. Det är väldigt typiskt USA att göra så.

Nu ska jag sluta roa mej åt hur USA producerar och klipper sina program för att framställa vissa som skurkar och sej själva som hjältar och gå ut en sväng med hundarna.

Nämen

Kategori: Allmänt

Idag är det bara minus 26 grader ute. Det faktum att jag säger "bara 26 grader" är ett tecken på att det har varit onödigt kallt den senaste tiden. Men när det har varit mellan -30 och -32 den senaste en och halv veckan känns -26 inte så himla farligt.

Billig shopping

Kategori: Allmänt

Idag följde jag med Malin(kusin), Uffe(Malins man) och My(kusin) till Birsta för att shoppa lite. Malin och Uffe shoppade loss på IKEA och kom ut därifrån med ett gäng riktigt snygga möbler och lite småprylar. När IKEA var avklarat gick vi in på Birsta City en sväng.

Jag är riktigt stolt över mej själv, det enda jag köpte var två burkar Läkerol för 20 kronor. Det är inte ofta man kommer så billigt undan när man är i Sundsvall.

Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag slänga mej i soffan och dega resten av kvällen. Jag ska zappa förbi Let's Dance en sväng också. Jag har för mej att Rabih ska vara med i det, och eftersom han är från Lycksele måste jag kolla på när han dansar. Undra jag om Rabih är av dansant natur?

Tristess

Kategori: Allmänt


I kväll satt jag och glodde på vägskyltar ett tag. Otroligt spännande. (Jag hoppas ni förstog ironin i föregående mening.) Allt som allt fick jag nästan alla vägmärketest gjorda innan jag gav upp av ren tristess.
Jag är ganska säker på att jag kommer dö av tristess innan det fördömda körkortet är klart. Det hade varit mycket enklare om man automatiskt fick körkort när man fyllde arton. I och för sej hade nog olycksstatistiken sett annorlunda ut då. Men det hade varit ganska skönt. :)

"Du måste ju starta den först"

Kategori: Allmänt

Innan jag förtäljer kvällens lustiga händelse måste jag ge er lite bakgrundsfakta. Typ. Här i huset är duschen belägen i ett badrum i källaren, i det badrummet finns det även en liten bastu med ett gammalt bastuaggregat (jag har egentligen ingen aning om hur gammalt det är, men jag antar att det har några år på nacken). Mamma har bott i det här huset cirka två år utan att någonsin testat bastun, hon och alla andra har antagit att det var trasigt/defekt. Varför vi har trott att det var trasigt har jag ingen aning om, men nu får det räcka med ointressant bakgrundsfakta.

Nu till själva händelsen. Tidigare i kväll fick mamma för sej att kolla om bastuaggregatet fungerade och gissa vad, det fungerade! Så hon låter det stå på ett tag innan hon duschar och sätter sej där en stund. Sen kommer hon upp ur duschen berättar hon att bastun fungerar och tycker jag borde gå ner och "testa". Men eftersom jag var upptagen av Simpsons tog det en stund innan jag tog mej ner dit. Väl där tar jag en snabbdusch och skuttar glatt in och sätter mej i bastun.
När jag sitter där tycker jag att det känns lite kallt, men jag kom fram till att det förmodligen berodde på att den inte varit igång så länge. Men efter några minuter ser jag att termometern på väggen visar 20 grader. "Va fan! tänker jag, slutade bastun samarbeta bara för att jag satte mej här?!" Lätt besviken kliver jag ut ur bastun och in i duschen igen, duschen är i alla fall varmare än 20 grader.
När jag kommer upp säger jag till mamma lite spydigt att det där var då den kallaste bastu jag någonsin suttit i. "Men, du måste ju starta aggregatet först!" svarar mamma. 

Till mitt försvar måste jag säga att hon aldrig sa att jag var tvungen att starta det. Jag trodde faktiskt att hon hade lämnat det på åt mej. För det andra har jag ingen aning om hur man startar det heller, om jag skulle börja pilla på det skulle det förmodligen explodera.

Min IQ är inte på topp idag

Kategori: Allmänt

Idag hade jag bestämt mej för att slå två flugor i en smäll. Jag skulle upp på Arbetsförmedlingen och lämna in papper för aktivitetsstödet och när jag ändå var på Hammarn skulle jag gå på körskolan och nörda teori. Så igår kväll kollade jag upp busstider.
Och självklart försov jag mej i morse och missade morgonbussen, men jag hade ett svagt minne av att det skulle gå en buss runt två-snåret också. Så jag bestämmer mej för att ta den i stället.

Jag väntar och jag väntar, men bussen kommer aldrig. Till slut blir jag less och ringer till mamma och ber hon komma och hämta mej. Det blev lite småkyligt att stå där och vänta i 30 grader.
Nu har jag precis kollat upp busstidtabellen igen och det skulle gå en buss runt två-snåret. Men den bussen kallades "länstaxi, länstrafiken 312". Min teori är att det är en skolbuss.... Antingen det eller så hade den frusit fast någonstans på vägen och blivit väldigt sen. Vilket som, jag orkade inte stå där och frysa längre.

I morgon ska jag plåga upp mej själv i tid och ta morgonbussen till Hammarstrand.

Nördigt värre.

Kategori: YouTube

Nördfaktorn är hög i kväll! Den senaste halvtimmen har jag spenderat med att kolla in diverse Buffy och Angel bloopers på YouTube. Det är riktigt underhållande, om man är som jag vill säga. Eftersom jag är så otroligt generös tänker jag nu dela med mej lite av kvällens skörd.


Snacka om att man är lättroad den här tiden på dygnet. :)

Fy!

Kategori: Allmänt

Jag är inne i en extrem sjusovar period igen. Den senaste veckan har jag sovit till mellan 11-12:30 varje dag. Fy på mej! Det måste jag sluta med. Jag vet, jag har sagt det förut och misslyckats. Men någon gång måste jag väl lyckas? Eller?
Min plan för i morgon ser ut så här: ställ väckaren på 08:30, lägg den i andra änden rummet och ställ den på högsta volymen. Då borde jag väl vakna?

Onödigt skvaller

Kategori: Allmänt

Jag har snubblat över otroligt spännande skvaller. Okej, så spännande är det inte. Trots skvallrets icke-intressanta natur känner jag ett behov av att fylla ut det här relativt meningslösa inlägget med det.
Trogen IMDB-nörd som jag är brukar jag kolla upp vad bland annat Buffy-skådisarna gör nu för tiden och när jag kollade på Julie Benz (Darla) såg jag en länk som fångade mitt intresse. "Dexter's Julie Benz finds new work on Desperate Housewives" Sug på den ni!

"Desperate Housewives
casts Dexter’s Julie Benz to play a good stripper. According to Michael Ausiello over at “Entertainment Weekly,” ABC’s hit show, “Desperate Housewives” has decided bring Dexter alum, Julie Benz onto their show. She’s going to be playing a recurring role of the character, Debbie. Debbie is reported to be a stripper with a heart of gold and has a Masters degree in education aka good stripper.

Teri Hatcher’s character, Susan is supposed to offer her the chance to transition into a more legitimate career,and when she does, Debbie will jump at the chance to do it. Julie Benz is scheduled to appear on at least three episodes. The first one will air sometime in February."
-källa

Rekord!

Kategori: Allmänt

Kära vänner, idag har jag slagit rekord! Jag har nästan ätit ett helt revbensspjäll. Det är ett stort steg för mej, mest eftersom jag inte gillar revbensspjäll egentligen.

Plötsligt händer det

Kategori: Allmänt

Jag har hittat garantipapperen till min data! Gissa vart dom var? Dom låg på ett väldigt otippat ställe: i filmskåpet! Fråga mej inte varför jag hade lagt dom där. Men nu är i alla fall mitt humör på "normal nivå" igen.
Ett tillfälle som detta måste firas med en YouTube video. :)

Brand New - Okay I Believe You But My Tommy Gun Don't

Förbenat!

Kategori: Allmänt

Nu är jag uppriktigt sagt förbannad. När jag väl ska till och ringa supporten så är alla j*vla garantipapper på datan spårlöst försvunna. Jag har kutat runt och letat dom i 45 minuter nu och det har gått hårt åt på mitt humör ska jag säga er.
När datan slutade samarbeta letade jag rätt på dom och la dom på skrivbordet där mammas dator står. Så rent logiskt började jag leta där. Men papperen fanns inte. Då gick jag upp på mitt rum och rotade igenom hela rummet. Papperen finns inte. Då började mitt humör att tryta. Jag gick ner en gång till för att leta, papperen finns inte på skrivbordet, i köket eller någon annan stans på nedervåningen. Desperat som jag är går jag upp och vänder upp och ner på mitt rum en gång till. Det enda jag hittar är kvittot från posten när jag hämtade ut datan. Och det är inte mycket till hjälp. När jag kollade på det såg jag att jag hämtade ut datorn den 23/1-2009 och garantin börjar gälla den dagen man kvitterar ut datorn. Med andra ord har jag inte så många dagar kvar på garantin heller.
Helvetes förbannade jävla skit!
Jag kan ju inte ringa till supporten utan att ha alla papper till hands, garantibevis och allt vad det heter. Gaah! Jag blir galen.

Jag får se det här som en läxa, om man skjuter upp saker försvinner papper!

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag är det måndag, precis som det brukar vara den första dagen på veckan. Vad har jag för spännande göromål idag då?
Som vanligt har jag inget speciellt att göra. Förutom en sak, jag borde ringa supporten och fråga vad jag ska göra med min osamarbetsvilliga dator. Det har jag ju bara skjutit upp i 2-3 veckor. Typiskt mej.

Nu ska jag gå och meditera en stund för att samla mental styrka inför det kommande samtalet till supporten. Önska mej lycka till.

Kvällens film

Kategori: Tv & Film

I kväll sysselsätter jag mej med att kolla på Åter till Cold Mountain. Det är en utav de få romantiska filmer som är riktigt bra. Enda nackdelen är att den är lång. Men samtidigt skulle det inte gå att göra den kortare, då skulle handlingen kännas fel och stressad. Den är nog värd sina dryga tre timmar trots allt.
Nej, nu ska jag återgå till tvn innan reklamen är slut. Filmen är inne så sin sista halvtimme nu, med andra ord är det sorgliga slutet nära.

Att städa eller att inte städa

Kategori: Allmänt

Finns det någon bättre städdag än söndagar? Skulle inte tro det. Fast egentligen brukar jag inte ha någon speciell städdag, jag städar när jag får lust helt enkelt. Och i dag är det en sådan dag.
Jag kände min att min inre hemmafru började tränga fram för cirka en halvtimme sen och på den tiden har jag plockat ur och i diskmaskinen, hängt tvätt, bytt kattsand i kattlådan och vattnar blommorna. Ibland är jag nästan huslig.
Nej, nu ska jag sluta sitta här och fördriva tid. Dammsugaren kallar på mej!

Zombie

Kategori: YouTube

En bra låt, två versioner. Först orginalet med The Cranberries, sen en cover av Jay Brannan.Noll självdisciplin

Kategori: Allmänt

Förlåt mej fader, ty jag har syndat.
OBS! Föregående mening är en bön om förlåtelse till den allsmäktige super nunnan Anna-Greta. Inget annat OBS! 

Nu när jag har fjantat klart ska jag komma till saken. Jag har ätit godis. Fy på mej. Sockersuget tog över min hjärna totalt och övertalade mej om att ta en näve kolabönor och kola. Det är svårt att inte äta godis när man vet att det finns. Snacka om att ha dålig självdisciplin. Hehe.
Nej, i morgon är det jag som tuggar på vindruvor när jag suktar efter godis.

Appropå vindruvor. Är det bara jag som har tänkt på att kärnfria vindruvor är väldigt onaturligt? Jag menar, druvor utan kärnor har ju ingen naturlig spridningsförmåga. Snacka om att människor har behov att manipulera saker och ting. Nej, nu ska jag sluta filosofera över varför någon stackare störde sej så mycket på kärnorna i vindruvor att han/hon var tvungen att manipulera bort dom.

Hjälp!

Kategori: Allmänt

Nu har jag ett seriöst sockersug. Jag har varit utan socker alldeles för många timmar nu, det enda socker jag har fått i mej idag är från lite O'boy och Pepsi. Långt i från min ordinarie socker dos.
Nu försöker jag komma på ett smart sätt att ta mej igenom denna sockerrelaterade kris. Har ni något bra tips? Om inte sockersuget ger med sej snart tänker jag sätta mej och knapra vindruvor. Det låter väl som en bra lösning? 

2010

Kategori: Allmänt

Nu har det nya året officiellt pågått i 13 timmar och 42 minuter. Fränt.
Idag är alltså dagen mitt lilla nyårslöfte börjar. Jag ska sluta vara så onyttig. Nu är det slut på bullorgier, godisätande och allt annat gott. Förutom på lördagar då. Man måste ju få vara onyttig någon dag i veckan och då passar lördagar utmärkt. Lördagssvull here i come!

Jag ser inte fram emot att sluta med onyttigheterna. Socker har varit en del av mitt dagliga liv väldigt länge. Så länge att jag måste gå till länsstyrelsen och ansöka om skilsmässa. Skämt åsido, jag känner redan ett sockersug. Hur ska jag överleva? Det finns både godis och äppelpaj i skafferiet och i kylen står det en skål med marsansås. Mmm, äppelpaj.
För att inte tala om alla Pepsi jag har, 3 oöppnade flaskor och en öppnad. Dock har jag bestämt att jag får dricka den även fast det inte är lördag. Pepsi är för gott för att låta bli.
Önska mej lycka till med att dra ner på onyttigheterna. Jag behöver det verkligen.

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Gott nytt år på er alla!