En helt vanlig blogg!

Vad har hänt sen sist?

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här sist, så jag känner att det är dags att uppdatera alla er ute i cyberrymden lite granna. Så nu ställer jag mej själv frågan, vad har hänt sen vi "bloggades" sist?

Om jag ska vara ärlig så har det inte hänt något extraordinärt här på byn. Vi har inte ens skakats av en otrohetsskandal. Tråkigt.
Det mest spännande som har hänt är väl att jag har tagit körkort (yeey!) och börjat min praktik på Ica. Så nu spenderar jag mina dagar på Ica. Riktigt trevligt om jag får säga det själv.

Natten till igår (natten till tisdag) fick jag en släng av någon konstig feber. Jag vaknade mitt i natten av att kändes ovanligt varmt på rummet, först trodde jag att det var hundarna som hade blivit radioaktiva och alstrade mer värme än vanligt. Men det visade sig att det var jag som var några grader överhettad, jag uppskattar min ungefärliga kroppstemperatur vid det tillfället till cirka 2000 grader.
Så gårdagen (tisdag) spenderade jag i ryggläge på soffan och kollade på massvis av lagomt dålig dag-tv. Jag måste säga att kanalerna borde se över sina tablåer. Jag menar, hur mycket "Alla älskar Raymond" och "Jim's Värld" tror dom man orkar kolla på i sträck?
Idag är febern nästan borta och min kroppstemperatur är nästan normal. Helt otroligt.

Nu ska jag sluta ordbajsa här och ägna mej åt reprisen av gårdagens Simpsons.

Shane Dawson - Emo Breakup 2

Kategori: YouTube


Humor på hög nivå. Haha. :)

Lite kvällsmusik

Kategori: YouTube

Angtoria är ett fenomenalt bra band. Här bjussar jag på en av deras, många, bra låtar.

Blommiga foppatofflor

Kategori: Allmänt

För en liten stund sen var jag ute med hundarna och när jag gick där och väntade på att hundarna skulle göra sitt gick det förbi ett gäng ungdomar. Precis när dom hade gått förbi mej hörde jag en av dom säga "Såg ni skorna?" varpå en annan svarade "JA!" och dom börjar skratta. Jag förstod inte vad dom menade, förns jag tittade ner på mina fötter. Gissa vad jag hade på mej för skor?
Jag hade på mej ett par blommiga foppatofflor. Jag måste ha tagit på mej dom i ren förvirring, eller så tog jag på mej dom för att dom stod närmare dörren än mina egna skor.
Vad är det för värld vi lever i när man inte får gå ut i ett par blommiga foppatofflor utan att bli utskrattad? Jag tror banne mej att jag ska tjuvlåna dom lite oftare och gå ut i dom, bara för att provocera alla som är emot blommiga foppatofflor. 

Mer oproduktiv än vanligt

Kategori: Allmänt

Idag känner jag men mer oproduktiv än vanligt, hur nu det är möjligt. Dagen började med att jag klev upp och gick ut med hundarna en snabbis, sen åkte jag upp till mormor och åt lite tårta (som förövrigt fick bli min frukost idag, jag har sämst matvanor :P). När jag kom hem från mormor gick jag ut på promenad med hundarna.
Väl inne igen bestämde jag mej för att plugga lite körkortsteori som jag skjutit upp alldeles för länge, som vanligt. När jag väl sätter mej och börjar plugga blir jag genast överdrivet trött och snorig. Damn you pollenallergi!
Så jag har spenderat största delen av dagen med att springa på toa och snyta mej och förbanna allt som har med pollen att göra. Däremellan har jag pluggat lite teori, med betoning på lite, och somnat i böckerna otaliga gånger. Ena gången sov jag i ca 2,5 timme. Powernapp på hög nivå. Det läskiga är att jag fortfarande är trött.

Nu skiter jag i att plugga mer idag. Jag känner verkligen inte för det. Resten av kvällen ska jag spendera framför datan och tvn och göda bilringarna.

100 bästa karaktärerna på 20 år

Kategori: Tv & Film

Tidningen Entertainment Weekly har nyligen listat dom 100 bästa karaktärerna inom populärkulturen, det vill säga film, tv och musik. Det är en lista i min smak. Kolla in hela listan här. Här följer topp 10 samt ett antal, inte särskilt slumpvis, valda karaktärer från listan. Därav den konstiga nummerordningen.

1. Homer Simpson, The Simpsons
2. Harry Potter
3. Buffy,Buffy & Vampyrerna
4. Tony Soprano, The Sopranos
5. The Joker ( i Heath Ledgers tappning)
6. Rachel, Vänner
7. Edward Scissorhands
8. Hannibal Lecter
9. Carrie Bradshaw, Sex and the City
10. SvampBob Fyrkant
13. Jack Sparrow, Pirates of the carribean
18. Sue Sylvester, Glee
35. Dexter Morgan, Dexter
45. Stewie Griffin, Family Guy
52. Annie Wilkes, Lida
56. Barney Stinson, How i met your mother
83. Jen Yu, Crouching Tiger, Hidden Dragon
84. Dr. Gregory House, House
86. Karen Walker & Jack McFarland, Will & Grace
95. Wilhelmina, Ugly Betty
98. Lisbeth Salander, Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden & Luftslottet som sprängdes
Och på 100-plats hittar vi Tim Riggins från Friday Night Lights.

True Blood Säsong 3

Kategori: Tv & Film

Nu är det bara några dagar kvar tills den tredje säsongen av True Blood börjar sändas i USA, den 13 juni närmare bestämt. Ibland önskar jag att jag bodde i USA, för då skulle jag få se alla underbara tv-serier mycket tidigare än här i Sverige.
Jag längtar tills det börjar sändas här i Sverige, men jag förmodar att vi snällt får vänta tills någon gång i höst. För på sommaren visas det bara massa engelska deckare och precis samma filmer som dom visade förra sommaren. Snälla svenska tv-kanaler, köp in lite nya filmer? 

To much sugar.

Kategori: Allmänt

För ett x-antal veckor sedan bestämde jag mej för att äta mindre godis och sluta dricka o'boy (som många gånger förut). Jag gillar att låtsas vara nyttig ibland. Det känns bra att kunna säga "jag äter inte godis" och samtidigt kolla lite snett personen bredvid som äter godis och döma han/hon i tystnad. "Jag är lite nyttigare än dej som skippar godiset och tuggar nötter i stället", ni borde testa att göra det någon gång. Det är skoj! Skämt åsido, att "leka nyttig" är något jag får för mej med jämna mellanrum. Dock alltid med varierande resultat.

Den här gången gick över förväntan bra, jag klarade mej väldigt länge utan godis och höll mej till frukt och nötter i stället (med undantag för några snedsteg där det slank ner en godis eller två). Det var svårare att sluta dricka o'boy, men till slut hade jag lyckats omformatera min hjärna så pass att den gillade att dricka juice i stället för o'boy till frukost.
Nu är det däremot slut på mina nyttigheter. Det tog ett abrupt slut när jag för någon vecka sedan började dricka o'boy igen och för någon dag sen började jag äta godis igen. Det är bara att inse, jag är en svag människa som inte kan motstå sockrets förtrollande kraft.
Appropå nyttigheter, nu kom jag att tänka på Anna Skipper och programmet "Du är vad du äter". Jag vill verkligen inte veta vad Anna Skipper tycker om mina matvanor och jag vill verkligen inte se allt jag äter uppslängt på ett bord.. Jag är rädd att hon skulle låsa in mej på ett behandlingshem om hon fick se hur jag äter.