En helt vanlig blogg!

Jag Hjärtar Dollhouse

Kategori: Allmänt

Joss Whedon är ett geni. Punkt slut. För att fira att jag äntligen kollat klart på den andra och sista säsongen av Dollhouse lägger jag in två YouTube-klipp. Självklart är det ena klippet en parodi, i detta fall en parodi på slutscenen. :)

Joss Whedon är min gud. :)

Happy birthday to me!

Kategori: Allmänt

Idag blir jag officielt 20 år. Inofficiellt är jag 87. Det är ungefär så gammal jag känner mej varje gång jag inser hur dålig kondition jag egentligen har. Typ. Haha.

Idag är jag alltså halvvägs till min 40-års kris. Dock känner jag ingen press över att jag är så pass nära min första ålderskris. Den har jag nämligen redan planerat. 
Ungefär så här kommer min 40-års kris att se ut; jag börjar lite lätt med en ölmage, fortsätter sen med en hängpung och när jag får panik över ölmagen hårdbantar jag tills den är borta. Eventuellt slänger jag in en penisförlängare också, inte bokstavligen(era små pervon!). Jag menar en överdrivet dyr bil som inbillar ägaren/föraren att man är stentuff och äger vägen. Så vad säger ni, låter inte det som en fenomenal 40-årskris?

Nu när jag har blivit gammal får jag även rätt att peka finger och hålla moralpredikningar. YES! Jag kan inte beskriva hur jag längtat efter att få läxa upp folk riktigt ordentligt. Om ni är intresserade över att bli uppläxade eller få en moralpredikning, lämna en kommentar.

Nej, nu ska jag sluta fjanta och vara seriös. Eller, försöka i alla fall.
Att fylla 20 innebär så mycket mer än att man bara är halvvägs till 40-års krisen, det innebär att man får gå på Systembolaget. Jippie!
Vänta, det där kom ut fel. Det låter som att hela mitt liv från och med denna dag kommer kretsa runt Systembolaget. Det blir så dyrt om man ska gå på systemet hela tiden, det är mycket billigare att ringa till den lokala hembrännaren. Här handlar vi bara på systemet för att inte myndigheterna ska misstänka oss för "hemkokeri" och börja söka igenom våra hus efter hembrännare.

Nej men usch, vilket konstigt inlägg det har blev. Det började med att jag fyller år och slutar med en konstig utläggning om Systembolaget och hembrännare..... Jag har verkligen tappat stinget när det kommer till att skriva. Men det skiter jag i, jag trycker på "publicera" ändå.

Grattis Tyskland

Kategori: Tv & Film

Äntligen vann en låt som jag tyckte var värdig. Jag har haft "Satellite" på hjärnan ända sen jag hörde den för första gången. Eller ja, jag har haft refrängen på hjärnan sej dess. För att fira att Europa röstade fram rätt låt slänger jag in ett YouTube-klipp med vinnarlåten, ifall ni mot förmodan har missat den. :)


Bortsett från att jag gissade rätt på att Tyskland skulle få en topplacering gick det inte så vidare för mina övriga "topp-låtar", eller mina "botten-låtar" för den delen. Men så kan det gå, det är ju trots allt det ofta otippade resultatet som är lite av charmen med Eurovision. Fast det var väl inte så otippat att Tyskland skulle vinna i år? Eller? Vilket som, grattis Lena och Tyskland. :)

Eurovision ~ Finalen

Kategori: Tv & Film

Jag hinner inte skriva någon käck inledning nu, eftersom finalen redan har hållt på i cirka 40 minuter redan. Jag följde med kära syster, kusin my var också med, till IKEA idag och på vägen hem fick vi punktering på ett däck på släpvagnen. Jippie! Not.. Så det var bara att stanna och koppla av den och åka för att hämta ett nytt däck. Tur att vi fick punktering så pass nära byn, det hände endast ett par kilometer utanför.

I alla fall, här kommer dom 12 låtarna jag tror kommer få bra placering i kväll.

Tyskland ~ Lena - Satellite (jag hoppas att Tyskland vinner)
Island ~ Hera Björk - Je Ne Sais Quoi
Ukraina ~ Alyosha - Sweet People
Belgien ~ Tom Dice - Me And My Guitar
Georgien ~ Sofia Nizharadze - Shine
Turkiet ~ maNga - We Could Be The Same
Irland ~ Niamh Kavangah - It's For You
Norge ~ Didrik Solli-Tangen - My Heart Is Yours
Armenien ~ Eva Rivas - Apricot Stone
Danmark ~ Chanée & N'Evergreen - In A Moment Like This
Bosnien & Hercigovina ~ Vukasin Brajic - Thunder And Lightning
Cypern ~ Jon Lilygreen & The Islanders - Life Looks Better In Spring

När jag ändå håller på kan jag passa på att redovisa sex låtar jag hoppas får en riktigt usel placering.

Ryssland ~ Peter Nalitch & Friends - Lost And Forgotten
Frankrike ~ Jessy Matador - Allez! Olla! Olé!
Serbien ~ Milan Stankovic - Ove Je Balkan
Spanien ~ Daniel Diges - Algo Pequerito
England ~ Josh - That Sounds Good To Me
Moldavien ~ Sunstroke Project & Olla Tira - Run Away

Kvällens pinsammaste låt...

Kategori: YouTube

....var utan tvekan Nederländernas bidrag i ESC. Det är ungefär så här jag föreställer mej Lotta Engberg's comeback i Melodifestivalen om några år, fast med en svensk käck text som rimmar i refrängen. Kolla på klippet och tänk er att det är Lotta Engberg står på scenen i stället för hon som sjunger.


Aftonbladet kallar Sveriges missade finalplats för " Sveriges största fiasko genom tiderna". Det är väldigt överdrivet tycker jag, bara för att vi inte gick till final betyder inte det att det är ett fiasko. Visst, det är skittråkigt att vi inte gick vidare som vi gjort dom senaste 50 åren. Men det är bara att ta nya tag nästa år och hoppas på en bättre placering.
Aftonbladet har självklart lagt upp några omröstningar (aftonbladet älskar verkligen sina läsarundersökningar...), bland annat frågar dom om Sverige borde dra sej ur Eurovison efter kvällens "fiasko". Det läskiga är att cirka 60 % har tyckt på "Ja". Hur dåliga förlorare är inte Svenska folket egentligen? Jag som tycker att jag är en dålig förlorare när jag sitter här och deppar över att vi inte gick vidare, hur dåliga förlorare är då inte alla dom som tycker att Sverige ska dra sej ur hela Eurovision bara för att vi inte gick till final i år?

Europa suger, ärligt talat!

Kategori: Tv & Film

Kära vänner, det finns inte ord för hur upprörd jag är just nu. Som ni nog förstår är mina känslor starkt relaterade till kvällens Eurovision semi-final, ni vet den där Sverige inte gick till final för att Europa inte förstår sej på riktig musik?
Men det är ingen mening att deppa i hop över det..eller vänta nu, lite måste jag få deppa.
Jag läste någonstans att det här är första gången på 50 år som Sverige inte är med i finalen. Deprimerande men sant. Men det är inte så mycket att göra åt nu, Anna Bergendahl har en grym röst och kommer att få en bra karriär utan att behöva vinna Eurovision. Jag säger som jag sa när hon åkte ur Idol, hon är för bra för det här.
Hårda ord? Ja, lite. Men jag brukar säga såna saker när jag är upprörd.

Allt som allt gissade jag rätt på 8 av 10 låtar som gick till final. Det är väl ändå inte så illa pinkat?

ESC Semi-final 2 ~ mina gissningar

Kategori: Tv & Film

Precis som i tisdags käner jag ett sug efter att gissa vilka länder som går till final i Eurovision. Så här kommer listan med dom 10 jag tror går till final från kvällens semi-final. :)

Sverige ~ Anna Bergendahl - This Is My Life (daah! klart jag hoppas att Sverige går till final.)
Israel ~ Harel Skaat - Milim
Azerbadjan ~ Safura - Drip Drop

Danmark ~ Chanée & N'evergreen - In A Moment Like This
Georgien ~ Sofia Nizharadze - Shine
Turkiet ~ maNga - We Could Be The Same
(en av dom bästa låtarna i år faktiskt, enligt mej)
Irland ~ Niamh Kavangh - It's For You
Kroatien ~ Feminnem - Lako Je Sve

Ukraina ~ Alyosha - Sweet People
Cypern ~ Jon Lilygreen & The Islanders - Life Looks Better In Spring


Eventuellt byter jag ut Azerbadjan's bidrag mot Armenien's bidrag (Eva Rivas - Apricot Stone). Jag har lite svårt att gissa vilken av dom som går till final, dom är trots allt ganska likvärdiga. Typ.

I kväll kommer jag sitta bänkad framför tvn med en skål pistage nötter och ett glas vatten och hålla tummarna för att Sverige går till final. Om inte Sverige går till final, ja, då kommer jag nog att svära en del och bombhota resten av Europa.

Nervösa förväntningar

Kategori: Tv & Film

Jag måste erkänna att jag är lite nervös inför kvällens semifinal i Eurovision. Jag har svårt att tro att Anna Bergendahls låt sticker ut tillräckligt för att gå vidare bland alla andra ballader i kvällens semi. Dessutom har Aftonbladet's läsare tippat att hon inte går vidare, nästan 60 % tror att Sverige blir utan finalplats i år. Jag hoppas verkligen att dom har fel, om inte Sverige går vidare kommer jag att skämmas som en Ica-tant som ertappas med att snatta på Konsum.
Men å andra sidan, hur mycket ska man tro på Aftonbladets omröstningar? Det är ju trots allt dom andra länderna som kan rösta på Sverige.
Trots det kan jag inte låta bli att fundera på hur rubrikerna och omröstningarna hade sett ut om Salem al Fakir hade vunnit istället för Anna, jag menar, hans låt hade stuckit ut mer bland kvällens smörslungade ballader.

Då var första semi-finalen över

Kategori: Tv & Film

Nu var årets första semifinal i Eurovision över, och jag måste säga att jag är lite chockad över vilka som gick vidare. Jag menar, Rysslands bidrag var verkligen inte värt en plats i finalen! Usch säger jag bara....
Allt som allt gissade jag rätt på sex av tio låtar, det är väl ändå inte så illa? Min inre schlagerbög kan sin Eurovision, någorlunda i alla fall.

Dessa låtar gick till final:

BOSNIEN OCH HERCEGOVINA — ”Thunder and lightning” med Vukašin Braji 
MOLDAVIEN — ”Run away” med Sun Stroke Project & Olia Tira
RYSSLAND — ”Lost and forgotten” med Peter Nalitch & Friends

GREKLAND — ”Opa!” med Giorgos Alkaios & Friends
PORTUGAL — ”Há dias assim” med Filipa Azevedo
VITRYSSLAND - ”Butterflies”  med3+2 feat Robert Wells
SERBIEN — ”Ovo je Balkan” med Milan Stankovic
BELGIEN — ”Me and my guitar” med Tom Dice
ALBANIEN — ”It’s all about you” med Juliana Pasha
ISLAND — ”Je ne sais quoi” med Hera Björk

Låtarna i fet text är dom jag gissade rätt på, att dom skulle gå vidare alltså.
Låtarna i sned text är låtar jag inte tycker borde ha gått vidare.
Lägg märke till att Greklands bidrag är skrivet med både sned och fet text, varför då?
Jo, låten är egentligen inte bra (inte artisten heller för den delen), men Grekland är ett sånt land som brukar gå vidare vare sej låten är bra eller inte. Tyvärr...

Nu ska jag skutta i säng och vänta på nästa semi-final som sänds på torsdag. Det är då vi ska hålla tummarna för att Anna Bergendahl går vidare till final. :)

Eurovision - första semifinalen

Kategori: Tv & Film

Ikväll är det dags för den första semifinalen i Eurovision. Jippie! Vilka tror jag då går vidare till finalen på lördag då? Jo, det ska jag genast berätta för er. Dom jag tror går vidare i kväll är:

Island ~ Hera Björk - Je Ne Sais Quoi
Belgien ~ Tom Dice - Me And My Guitar
Albanien ~ Juliana Pasha - Nuk Mundem Pa Ty
Lettland ~ Aisha - What for?
Grekland ~ Giorgos Alkaios & Friends - OPA
Malta ~ Thea Garrett - My Dream
Vitryssland ~ 3+2 - Butterflies
Polen ~ Marcin Mrozinzki - Legenda
Slovakien ~ Kristina Pelakova - Horehroine
Portugal ~ Filipa Azevedo - Há Dias Assim

Om jag ska vara ärlig tycker jag inte att det är några särskilt bra låtar i kväll....

Fast Food Folk Song

Kategori: YouTube


Haha. :) Någon som joinar mej på ett sista minuten flyg till USA? Jag känner för
att gå på Taco Bell. :P

Pingst

Kategori: Allmänt

För en liten stund fick jag reda på att det är pingstafton. Pingst kategoriserar jag bland dom flesta andra kristna högtider jag inte förstår mej på, nämligen bland "jag-vet-inte-varför-dom-finns-så-jag-bryr-mej-inte"-högen. I den högen ligger i princip alla högtider och helgdagar utom julafton.
Det enda jag med säkerhet vet att man gör på pingst är att man konfirmerar sej. Är pingsten enbart till för att ungdomar ska bekräfta sin tro på jesus & company, när dom flesta ändå enbart gör det för presenterna? Och vad sysselsätter man sej med när själva konfirmationen är över?
Ja, som sagt. Ännu en högtid jag inte förstår mej på.

Med det här inlägget tror jag att jag har bloggat om alla högtider och helgdagar jag inte förstår mej på. Vi kan ju i alla fall hoppas på det, så ni slipper fler konstiga och tråkiga inlägg om just helgdagar och högtider.

In the 80's - Music video

Kategori: YouTube

Det här klippet snodde jag direkt från Sofie's twitter. Om ni inte gillar Twitter kan ni kika in på hennes blogg.


Lite udda humor, precis i min smak! :) Förresten, jag är nästan glad att jag inte levde på det glada åttiotalet. :P

Body Of Proof

Kategori: Tv & Film

Här är en trailer för Dana Delany's nya tv-serie, alltså den serie hon lämnar Desperate Housewives för att spela huvudrollen i. Jag måste erkänna att jag kommer sakna Dana (Katherine i Desperate) i Desperate, även fast hennes karaktär varit lite tråkig på sista tiden.
Jag kan inte annat än att önska Dana och alla andra inblandade i Body Of Proof lycka till och hoppas att serien blir en hit. Jag kommer i alla fall att kolla på serien när den kommer till Sverige, kommer du?

Brum brum brum

Kategori: Allmänt

Det är inte humant att kliva upp klockan fem på morgonen för att hinna med den överdrivet tidiga 06:05 bussen till körskolan. Väl framme på körskolan är det bara att hoppa i bilen och börja resan mot Östersund, då var klockan ca. 06:45. När vi entrat den "stora staden" sitter vi där och kör runt runt i flera timmar. Tro mej, det blir väldigt långtråkigt. Dessutom spöregnade det i princip hela tiden. It just aint right!
Jag var hemma igen strax före fem. Ärligt talat är jag väldigt less på allt som har med bilar att göra. Helst av allt skulle jag vilja skippa resten av körlektionerna och fortsätta med körkortet en annan gång, som jag gjorde för ungefär två år sen. Men det går verkligen inte för sej! Jag har ju nämligen en körlektion inbokad i morgon också.

Men jag ska inte klaga, nu är stadskörningen klar och jag behöver aldrig någonsin köra runt runt i Östersund något mer. 

Djävulsrallyt

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag inget vettigt för mej, så jag hade tänkt underhålla mej själv med att kolla på Djävulsrallyt. Att se kändisar försöka köra rally kan väl inte slå fel. Hoppas jag. Det borde bli ungefär som "Sveriges Värsta Bilförare", fast med någorlunda kända ansikten bakom ratten.

"Hata Löven"

Kategori: YouTube

Knullträdet.se

Kategori: Allmänt

Idag har jag testat Knullträdet. Det är en sida där man kan få reda på hur många man har haft sex med – egentligen! Om man tänker att den man haft sex med i sin tur har haft sex med flera andra, så blir det ganska många… Testet är helt anonymt och ingen kommer få reda på dina resultat. Hur många har du haft sex med?

Knullträdet.se

(Texten snodde jag från Knullträdets hemsida, eftersom jag inte orkade skriva något själv. Klicka här för att bli ambassadör.)

Fräscht?

Kategori: YouTube

Kristi flygare

Kategori: Allmänt

Idag är det kristi himmelfärdsdag. Dagen då Jesus dog på riktigt och hoppade på första bästa jet-plan upp till himlen. Sedan dess har ingen sett honom.
Nu för tiden nöjer han sej med att avbilda sej själv i en och annan pannkaka med jämna mellanrum. Fast vänta lite nu, om han verkligen dog den här dagen för x-antal år sedan, hur kan han då avbilda sej själv i pannkakor?
Kan det vara så att Jesus lever ett undercover liv i en annan kropp? Om det är så slår jag vad om att han använder Tomas Di Leva's kropp!

Ja, jag tycker det är lite små skoj och driva med jesus och kristendomen. Och Tomas Di Leva, tydligen.

Tänk om....

Kategori: Allmänt

...man skulle göra en tv-serie om lilla Bispgården och allt som händer här? Det skulle väl vara spännande?
Jag menar, vi har en hel del byfånar, alla med sina egna fascinerande egenheter, som stryker runt på byn. Blanda det med en nypa familjeintriger och tillsätt några bittra infödingar. Vad tror ni, skulle det kunna bli en hit?

Älska femman

Kategori: Allmänt

Är det bara jag som älskar Kanal5's We Love Tv blogg?

I förra veckan hade dom en give-away-vecka där dom skänkte bort diverse tv-serie prylar och sånt. Dom höll på att storstäda och renovera tydligen. Och eftersom jag är en liten tv-nörd skickade jag iväg ett fjäskigt mejl i hopp om att kamma hem en Desperate Housewives kokbok. Fatta vad coolt att laga mat á la Desperate? Tyvärr fick jag inte en sån, men jag fick en Desperate t-shirt i stället. Haha. I lööööv femman. :)

Rise Against - Hero Of War

Kategori: YouTube

Idag hörde jag den här låten på radion och jag vill nästan säga att jag är kär i den. Lyssna på texten och ta er en funderare över hur världen egentligen ser ut idag. Det är inte ofta jag blir så här djup och filosofisk över en låttext. Just därför måste ni kolla på det här YouTube-klippet. Det är en order!


I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust


Sommarens "måste smaka"

Kategori: Allmänt

Om ni, som jag, är ett True Blood fan har ni nog många gånger undrat över hur Tru Blood egentligen smakar?

I sommar kommer äntligen Tru Blood Soda till Sverige. Den är gjord av blodapelsin (dööh!). Drickan har redan släppts i USA och England och blivit väldigt omtyckt. Jag kan knappt bärga mej tills den kommer till Sverige i mitten av juni.

Alla har vi olika fredagsnöjen

Kategori: Allmänt

När jag var ute med hundarna för en stund sen hörde jag ett ljud som jag inte hört på länge. Jag tyckte jag hörde en gräsklippare. Men jag försökte intala mej själv att det bara var min hjärna som spökade, men ljudet blev bara starkare och starkare. Jag vänder lite på huvudet och ser att en av våra grannar är ute och kör med sin åkgräsklippare. Det är ju helt normalt att klippa gräset runt klockan elva på kvällen, särskilt med tanke på att gräset knappt börjat gro.
Nu undrar jag om grannen har blivit knäpp, förlorat ett vad eller om han har druckit lite för mycket vin. Jag tror nästan att det är en blandning av alla tre. Nu önskar ni väl att ni visste vem jag pratar om, så att ni hade kunnat kolla snett på han och skaka på huvudet långsamt när ni ser han nästa gång?

Foolproof - Paper House

Kategori: YouTube

Frukostäckel

Kategori: Allmänt

Dagen börjar med att jag stänger av väckaren i sömnen och vaknar klockan 10:45. Heja mej!
Jag masar mej upp ur sängen och går ut med hundarna. När jag kommer in igen märker jag att något känns annorlunda, jag är hungrig! Helt fantastiskt, med tanke på att jag är en frukost-hatare som oftast inte är hungrig när jag vaknar.
Så jag tänker positivt och börjar äta frukost och tro det eller ej, jag lyckades äta två mackor utan att bli äcklad. Det är vad jag kallar fantastiskt. Det är inte alla dagar jag äter frukost utan att tvinga i mej den och bli lätt illamående eller äcklad.

I kväll ska jag bege mej hem till kusin My och hjälpa hon att skriva lite på sin deckare. Dom har fått i uppgift att skriva en kort deckare nämligen. Så avancerat var det minsann inte på min tid! Hur många av er där ute i cyberrymden fick skriva en kort deckare när ni gick i nian? Det mest avancerade jag minns att jag gjorde i nian var att skriva en kort uppsats till hemkunskapen.
Lärarna måste ha lite högre förhoppningar på My's generation än vad dom hade på min generation.

Mia & Klara x 2

Kategori: YouTube

Nya planer smids

Kategori: Allmänt

Idag fick jag ett intressant telefonsamtal. Det var från Ica här på byn. Jag var där igår(eller om det var i förrgår) och frågade efter praktik, men dom kunde inte ta emot mej på grund av att dom hade för lite jobb. Men idag ringde chefen och sa att hon hade ångrat sej, jag fick gärna ha praktik hos dom. Men inte just nu, utan i sommar när det är lite mer jobb och den ordinarie personalen har semester. Så nu har jag lite sysselsättning under sommaren, från slutet av juni till mitten av augusti. Me so happy! :)
Så nu ska ni hålla tummarna att jag sköter mej i sommar och att jag förhoppningsvis får in en fot på Ica.

Vad händer annars då?
För tillfället chattar jag med Dessan på msn, vi sitter och pratar om Åsele sommarmarknad. Där har vi en sak till jag vill/ska göra i sommar. Först en liten partysväng till Lycksele i juni, sen en sväng till Åsele. Men marknaden är inte förns i juli, så jag har ett tag på mej att försöka spara ihop lite pengar.

Nej, nu ska jag sluta ordbajsa här och göra något vettigt.

Bästa kommentaren ever!

Kategori: Allmänt

Bara några minuter efter att jag hade publicerat mitt gnälliga inlägg fick jag en kommentar. Och det var inte vilken kommentar som helst, det var från min syster.

Linda om Sommarens planer:

Haha, ja och 30 mil är ju ingenting för mig som är van 100 ;) om jag är hemma då så skjutsar jag självklart upp dig!

Tack kära syster. :) Nu håller vi tummarna för att du är hemma på byn då. Hehe.
Detta tar jag som ett tecken på att allt löser sej till slut.

Sommarens planer

Kategori: Allmänt

I kväll har jag suttit och spånat på sommarens planer med några gamla djurvårdare. Vi kom fram till att vi ska åka till Lycksele när dom tar studenten där uppe och fira en handfull studenter, min 20 årsdag(sisådär en två veckor i efterskott, men ändå) och Emmas 20-årsdag. Det kommer bli trippelt bananparty! (Innan ni börjar fundera, det är inte meningen att ni ska förstå innebörden av "bananparty". Vi är bara några stycken, noga utvalda, som förstår ordets rätta innebörd.)
Jag har bara ett litet problem. Studenten i Lycksele krockar med min kusins skolavslutning. Hon går ut nian, så jag ska gå på den också. Det hela blir lite problematiskt eftersom jag omöjligt kan passa in någon buss den dagen, min kusins avslutning håller på till någon gång mitt på dan och efter det förmodar jag att det blir fika av något slag och en bussresa upp till Lycksele tar minimun 6,5 timme. Så även om jag tar en buss tidigt på eftermiddagen är jag inte framme i Lycksele förns på kvällskvisten, när alla i princip har förfestat färdigt och är på väg ut på krogen. Hur ska jag då lösa detta?
Min första ide var att ge mamma bensinpengar och låta hon skjutsa upp mej till Lycksele. Men det sket sej när hon kollade sitt schema, hon jobbar den dagen. Det är såna här gånger jag önskar att jag inte var så lat och oengagerad och skjöt upp att börja med körkortet så länge. Om jag inte hade varit det och tagit körkortet när jag började första gången, hade jag bara kunnat låna en bil och köra upp själv. Men som dom säger, det är lätt att vara efterklok.
Nu fick jag en liten snilleblixt, om kära syster är hemma på byn då kanske hon är villig att skjutsa mej till Lycksele. Det är ju trots allt "bara" 30 mil enkel resa.

Visst är det irriterande när saker och ting krockar?

Älskade Facebook

Kategori: Allmänt

Som vanligt när jag är uttråkad loggar jag in på Facebook för att "gilla" folks statsusuppdateringar och kommentera dessa. När det var gjort var det dags att utsätta mej för några quiz, det är alltid lika skoj.
För att sammanfatta dagens quiz kan jag säga så här:
Jag är en töntig gast med demonvingar som har svårt att behålla en bostad på grund av mina höga och, tydligen, skräckinjagande ramaskrin. Grädden på moset är att mitt livs soundtrack består av Viva la vida med Coldplay.

Spännande va? Måste jag säga att jag diggar Facebook quiz?