En helt vanlig blogg!

Onyttigast.se

Kategori: Allmänt

Om Anna Skipper såg mej nu skulle hon garanterat döda mej.

För det första sitter jag och äter varma mackor till middag och dricker O'boy till, dessutom äter jag det medans jag kollar på tv med det ena ögat och på datan med det andra ögat. Kan man bli så mycket onyttigare?
Jag menar, om jag hade stått på ett löpband och sprungit samtidigt som jag åt hade min middag varit lite mer acceptabel ur ett hälsoperspektiv.

Man kan hitta mycket roligt på Facebook

Kategori: Allmänt

När jag såg den här texten på Facebook var jag bara tvungen att trycka på "gilla". :)

Edward isn't a vampire, he lives in the forest, he doesn't eat people,
 and he sparkles. He's obviously a fairy.

Så vad säger ni, är Edward en vampyr eller en liten glittrande fe? :)

Handy Peel

Kategori: YouTube


En handske, flera användningsområden. xD Det kanske kan bli deras nya slogan?
Seriöst, är det bara jag som får lite udda tankar när dom skalar morötter & majs?

Oj då!

Kategori: Allmänt

Idag följde jag med moster, My, Linda & Celia till Birsta. Jag hade inte tänkt handla någonting, utan nöja mej med att kolla på när dom spenderade pengar. Men så "råkade" jag gå in på Rocks och där har dom jämt bra pris på tv-serier, vilket resulterade i att jag köpte tv boxar. Så kan det gå när inte haspen är på! Haha. :)


Jag köpte första säsongen av Glee och True Blood.

Nemesea

Kategori: YouTube

Angel In The Dark

Believe

Har jag dålig humor eller vad?

Kategori: Allmänt

I min jakt efter snaskigt kändisskvaller på Expressens nöjessidor skummade jag även igenom vilka filmer som visas på bio i kväll (inte för att det visas någon film här på byn, det är lite svårt att visa filmer på en bio som har varit nedlagd i x-antal år. Gud vilken lång parantes det här blev, hoppas ni inte gick vilse eller dog av tristess när ni läste den). Det var en filmtitel som fick mej att skratta lite, kan ni gissa vilken?


Om ni inte ser vad det står så kan jag berätta det för er. Det står "Himlen är oskyldigt - svensktextad" men vid en första snabb anblick ser det ut som att det står "Himlen är oskyldigt svensktextad". Och det mina kära vänner fick mej att börja skratta för mej själv. Tänk om himlen var svensktextad på riktigt? Då skulle molnen bestå av olika ord som tillsammans bildar små käcka meningar och kloka citat. Det hade varit grejer det! :)

Minnet är bra men kort

Kategori: Allmänt

När jag slutade jobba i kväll skulle jag åka och tanka lite grann. Och av ren vana svängde jag in på OKQ8, stängde av bilen, tog fram kortet och gick ut för att tanka. När jag klivit ut ur bilen inser jag att dom tagit bort bensinpumpen.

Det lustiga i det hela är att jag visste att OKQ8-pumpen skulle bort och jag noterade det i morse när jag for förbi. Så, nu har jag bevisat att ordspråket "minnet är bra men kort" faktiskt stämmer. :)

Stephen Lynch - Special Ed

Kategori: Allmänt

Usch vad jag är dålig på att uppdatera bloggen. Men jag har inte haft något extraordinärt att skriva om, vad jag minns i alla fall, därav alla YouTube-klipp. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag ska försöka skärpa mej och uppdatera lite oftare och om andra saker än YouTube-klipp.

Akustisk vs. icke akustisk

Kategori: YouTube

Akustisk version.

Den icke akustiska versionen

Glee goes Rocky Horror

Kategori: Tv & Film

Om ni som jag är en liten Gleek längtar ni nog lika mycket som jag tills avsnittet när Glee-gänget gör ett Rocky Horror avsnitt. Om ni vill se några bilder surfa in på den här länken. :)

Greg Laswell

Kategori: YouTube

Ica Cookies & Caramel

Kategori: Allmänt

Sött och sliskigt. Just the way i like it!

Scary kids

Kategori: Allmänt

Känner du igen dina skräckfilmsungar? Tryck på den här länken för att komma till Nöjesbladets lilla bildspel om just det, skräckfilmsungar.


För tillfället har jag lite andningsövningar för att lugna mina nerver. Joina? Någon?

Morötter kan också vara snuskiga!

Kategori: Allmänt

Den här bilden hade jag tänkt visa er för ett x-antal dagar sen. Men jag glömde bort det. Typ.