En helt vanlig blogg!

Kvällens "naaw-moment"....

Kategori: YouTube

.....fick jag när jag hittade den här YouTube-videon. Det är en pappa och en dotter som sjunger och, ja, det är faktiskt riktigt gulligt. Kolla på den och döm själv. :)


"One day im gonna whistle"

What's your favourite scary movie?

Kategori: Tv & Film

Voila, en trailer för Scream 4 som har premiär i.....april om jag minns rätt. Är det bara jag som smålängtar tills den har premiär?
Dessvärre är den enda anledningen till att jag längtar efter Scream 4 är att jag tillhör den generation som är uppväxt med Scream. Har jag sett dom tre första måste jag ju se den fjärde också liksom.

Dock har jag svårt att tro att Screm 4 kommer vara särskilt bra, men jag ska banne mej se den ändå.
Men eftersom jag är så otroligt seg när det gäller att hänga med i populärkulturen, särskilt gällande att se filmer samma år som dom har premiär, känner jag på mej att jag inte kommer att kolla på Scream 4 före år 2013 ungefär. Typiskt mej.

"Nuthin' But a 'Glee' Thang"

Kategori: Tv & Film

I'm such a nerd!

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Ibland är jag så skicklig att jag skrämmer mej själv. På riktigt.

I morse när jag klev upp tyckte jag att något kändes fel, det kändes liksom att klockan inte var så mycket som väckarklockan visade. Men jag ignorerade den känslan och litade blint på väckarklockan som visade 08:05. Det skulle jag inte ha gjort.

I natt har någon ondsint liten djävul varit här och ställt fram väckaren en hel timme. Antingen det, eller så är det helt enkelt jag som lyckats ställa fram den alldeles själv när jag fumlade efter snoozen.
Vilket som var inte klockan 08:05 när jag klev upp, den var egentligen 07:05. Så min "det-är-alldeles-för-tidigt-att-kliva-upp"-känsla var helt korrekt. Men det visste jag ju inte då. And so the story continues...

Jag gick ut med hunden, duschade, matade han och drack lite frukost. Sen knatade jag iväg till jobbet. När jag börjar närma mej så ser jag att mjölkbilen står utanför affärn, då börjar "det-är-alldeles-för-tidigt-att-kliva-upp"-känslan att komma tillbaks. Men återigen ignorerar jag den och tänker att mjölknissen kanske är  lite sen idag.
När jag kommer fram ser jag att det fortfarande är släckt och låst överallt. Mysko tänker jag, jag brukar ju aldrig vara först till jobbet. Jag kanske är lite tidig ändå tänker jag och ställer mej och väntar några minuter.
"Det-är-alldeles-för-tidigt-att-kliva-upp"-känslan gör sej återigen påmind och jag känner att jag måste få veta vad klockan är, så jag kikar in genom dörren till Ica och ser att klockan är 07:50.

Jag skulle ha litat på magkänslan när jag klev upp. :) Eller åtminstone letat rätt på mobilen och kollat hur mycket klockan egentligen var.

Nej, nu måste jag sluta ordbajsa och gå till jobbet.

Don't do anything stupid!

Kategori: Allmänt

Ibland älskar jag verkligen Facebook. Eller låt mej förtydliga, jag älskar alla fyndiga människor som finns där som hittar på så otroligt käcka saker att "gilla". För en liten stund sen såg jag att en kompis gillade följande citat, eller vad man nu ska kalla det:

Daughter: Hey mum, i'm going to my room with my boyfriend.
Mum: Okay don't do anything stupid.
*.Gf & Bf go into bedroom.*
Daughter screams: Baby, baby, baby ohh!
*.Mum runs into her room.*
Mum: What are you doing!?!?!?!?
Daughter: Mum were having sex, get out!
Mum: Oh thank god i thought you were listening to Justin Bieber.

Självklart blev jag också tvungen att trycka på "gilla". :)

Being Human säsong 3

Kategori: Tv & Film

Är det bara jag som längtar som en tok tills det går att få tag på den tredje säsongen av Being Human?


Jag förstår inte varför Being Human inte har blivit en succé i Sverige? Det är ju en fenomenal serie, enligt mej i alla fall. :P

Ja, jag ska...någon annan dag.

Kategori: Allmänt

Ja, jag ska återuppliva bloggen. Men inte just nu, utan någon annan dag.
Inte kan jag bara låta bloggen dö när jag faktiskt har några få, men ack så trogna, läsare. Jag ser på statistiken att ni har varit in och letat efter en uppdatering med jämna mellanrum dom senaste månaderna. Så det är bäst att jag skärper till mej och ger er en uppdatering någon gång då och då.

När jag ändå ska till och återuppliva bloggen är det väl lika bra att jag byter design också? Eller vad säger ni? Jag är då i alla fall väldigt less på den här designen. Frågan är bara, vem ska designa den åt mej?
Jag tror att jag i alla fall ska låta kära syster ta med sej kameran och joina mej och Jackson på en promenad någon dag, så kanske jag får någon bra bild på han som jag kan använda på bloggen. Det låter väl som en bra ide, att ha en/flera bilder på Jack som header?
Om jag får säga det själv så är han ju en riktigt stilig hund, men sen är jag ju ganska partisk i den frågan också eftersom det är min byracka. Jag kan ju inte gå runt och tycka att min egen hund är ful, det går bara inte för sej.


Vad säger ni, duger han som "header"? :P

Nej, nu ska jag sluta sitta här och filosofera över min "återupplivnings-plan" och istället vika ihop den torra tvätten innan jag skuttar in i duschen. Wish me luck!