En helt vanlig blogg!

Humor på hög nivå

Kategori: Allmänt

Kära läsare, följande bild är ett exceptionellt bra exempel på vad jag har för humor.


Visst var den lite humoristisk? Det kan inte bara vara jag som tycker
att den är rolig. :P

I'm freakin´ Martha Stewart

Kategori: Allmänt

Okej, jag erkänner. Jag är ingen Martha Stewart och kommer förmodligen aldrig att bli det heller. Tack och lov.
Inte för att det skulle vara fel att ha hennes matlagnings- och baknings skills(=färdigheter för er som inte talar flytande "ungdom"), utan för att det känns väldigt jobbigt att byta kön. Mest därför.

Trots att jag inte är någon hejare i köket lyckades jag ovanligt bra med middagen idag om jag får säga det själv. Frågan alla ställer sej nu är förstås "vad åt du till middag?".
Det ska jag berätta för er alldels strax, direkt efter reklamen. Eftersom jag är alldeles för lat för att göra en egen reklamsnutt och lägga upp här får ni helt enkelt visualisera en liten reklampaus.

Har ni visualiserat klart?

Bra, då kan jag förtälja er vad jag åt för smaskigt till middag. Jag åt ört- och lime kyckling, klyftpotatis, vitlöksyoghurt och sallad. Jag vet att det kanske låter lite udda med lime på kyckling, men det var faktiskt riktigt gott. Det är ju inte precis så att man vräker på med lime. :P
Så, vad väntar ni på? Skutta genast in i köket och börja laga mat, eller vänta tills i morgon om ni tycker det är lite sent att börja med middagen klockan 20:51.

Popular cover

Kategori: YouTube

Som ni nog vet är jag en liten YouTube-nörd, det erkänner jag. Jag kan inte hjälpa det, det finns så otroligt mycket roliga klipp, parodier, bra musik och sist men inte minst: covers! Finns det något bättre än en riktigt bra cover? Nää, skulle inte tro det. :P
I alla fall, nu har jag snubblat över en cover på Eric Saades låt Popular. Inte helt oväntat gillar jag den, det trodde ni inte va? :P


Pluspoäng till er som lade märke till den lilla, och då menar jag verkligen lilla, ändringen i texten. Om ni vet vad jag menar, skriv en kommentar så får vi se om vi tänker på samma sak. :)

No shit?!

Kategori: Allmänt


Haha xD Precis min humor.

Jag <3 Flyleaf

Kategori: YouTube

För ovanlighetens skull har jag en bloggsvacka, så stäm mej. Hoppas ni förstod ironin i föregående mening.

En av de bästa sakerna med Flyleaf, förutom att dom är grymt bra, är att man liksom aldrig lessnar på deras musik. Inte jag i alla fall. Dessutom har dom många akustiska versioner av sina låtar ute på YouTube, vilka såklart är minst lika bra som dom "o-akustiska"-versionerna. :)


Kvällens happy moment

Kategori: YouTube

Låt mej presentera ett YouTube-klipp som garanterat kommer få er att le lite fånigt och säga "naaw".


Nu ska jag kika på Lyxfällan och lata mej.

En tradition att ta efter?

Kategori: Allmänt

Ägg kokade i kiss. Det låter väl mumsigt?

Va? Tycker ni inte att det låtet gott? Ärligt talat tycker inte jag heller att det låter särskilt gott, men jag gillar ingenting som smakar ägg heller. För er som känner ett litet sug efter ägg nu vill jag ge ett råd, eller ett restips närmare bestämt. Ni borde åka till den kinesiska staden Dongyang. Varför? Jo, där firar man våren med att låta skolpojkar kissa i hinkar. Sedan fyller dom en stor stekpanna med kisset och lägger i äggen och låter det koka i ett dygn. Sen är äggen färdiga att äta.

Vad säger ni, ska vi ta efter den traditionen?

Länk till Aftonbladets artikel.

Desperate Housewives

Kategori: Tv & Film

Jag har längtat som en tok efter att Desperate Housewives ska börja igen, och i kväll tar min längtan äntligen slut. Om en kvart närmare bestämt. Min inre tv-nörd jublar. :)

Ni minns väl vad som hände innan uppehållet? Bra, för jag orkar inte berätta vad som hände. :P
Kvällens avsnitt kommer innehålla följande:
"Susans liv står på spel efter att hon blev nedtrampad av den rasande folkmassan på Wisteria Lane. Paul Youngs öde avslöjas, men vem sköt honom? Keith flyttar in hos Bree men får en chock när Orson kommer på överraskningsbesök. Renee grubblar på om hon ska berätta sanningen för Lynette om sitt förflutna med Tom."
- källa tvplaneten.se

Spännande va? Jag kan då i alla fall knappt bärga mej tills det börjar. :)

Jay Brannan - Beautifully [Little Girl Remix]

Kategori: YouTube

Om Jay Brannan var en tredjedel smurf skulle hans låtar låta ungefär så här:

I jakt på underhållande skvaller...

Kategori: Tv & Film

...surfade jag in på Aftonbladet & Expressens nöjessidor i hopp om att hitta några nya skandaler att förkovra mej i. Men så blev det inte. Inte helt oväntat stod det i princip bara om Melodifestivalen, chockerande eller hur? Så i stället för att fördjupa mej i Charlie Sheens senaste sinnessjuka påhitt började jag läsa lite schlager-skvaller med tillhörande kommentarer. Jag måste säga att jag verkligen älskar att läsa kommentarer, och då menar jag verkligen älskar. Den ena kommentaren är ju värre, och snäppet mer underhållande, än den andra. Observera att jag även tycker att kränkande/hatiska kommentarer är smått underhållande, så länge dom inte går för långt vill säga, eftersom det tyder på att en del människor är extremt inskränkta.

Även fast jag har en ganska vid syn på vad som är underhållande och inte kan jag inte låta bli att bli irriterad över alla som sitter och klagar på att fel låt vann. Det är väldigt många kommentarer som är innehåller följande:

"Alltså, Sverige suger." "Det är jämt fel låt som vinner, det är lika bra att lägga ner hela skiten eftersom Sverige ändå aldrig vinner." "Skitprogram" "SVT missbrukar mina licenspengar genom att anordna Melodifestivalen , satsa istället mer pengar på något vettigt. t ex. på att bevaka sport" "Jag varken kollar eller röstar på Melodifestivalen, men jag tycker ändå att fel låt vann. Tror ni seriöst att Sverige kommer vinna med den låten?"

Ja, ni förstår nog vart jag vill komma. Det finns en hel uppsjö av kommentarer som innehåller något av ovanstående exempel. Det jag vill säga till er som så ihärdigt år efter år sitter på nätet och spottar ur er kommentarer om hur Melodifestivalen suger och att aldrig rätt låt vinner:
Gå och lägg er under en sten någonstans. Eftersom ni är totalt ointresserade av Melodifestivalen, varför bryr ni er då om att klaga på den hela tiden? Har ni verkligen inget bättre för er?

Jag är totalt ointresserad av skidskytte, slalom, fotboll, hockey, handboll och allt vad det heter. Inte ser ni mej sitta på nätet och sprida kommentarer om hur Sverige suger? Inte ens när Sverige sumpade fotbolls-vm spred jag dynga på nätet om att dom suger och att man borde lägga ner skiten, även fast det var väldigt frestande att göra det. Bara för att se hur folk skulle reagera alltså.
Och just ja, här följer ett litet tips till er som tycker att SVT använder licenspengarna fel genom att anordna Melodifestivalen: jag betalar också tv-licens, men inte sprider jag galla så fort det är något stort sportevenemang som tar upp extremt mycket tv-tid, inte bara i SVT utan även i många andra kanaler, även fast jag är totalt ointresserad. Vet ni vad jag gör då? Jag byter kanal, kollar på en film eller tv-serie från min lilla samling eller så gör jag helt enkelt något konstruktivt som att tvätta eller gå på promenad med hunden. Jag rekommenderar er att göra detsamma.

Jisses, vilken orddiarré det blev. Men det får ni stå ut med, jag kände ett behov av att förmedla mina känslor helt enkelt. Och då kan det bli så.
Jag som sa att jag inte skulle blogga om Melodifestivalen/Eurovison på några veckor, jag skulle hålla mej tills det är dags att lyssna på dom andra ländernas bidrag. Så blev inte fallet. Men nu ska jag inte blogga om Mello/Euro på några veckor. Jag lovar. Om jag ändå gör det får ni skicka en brevbomb till mej. :P

Då var det överstökat

Kategori: Tv & Film

Då var det överstökat och man kan inte annat än säga grattis till Eric Saade som vann alltihopa. Även fast jag mycket hellre hade sett att The Moniker hade vunnit tänker jag inte vara en dålig förlorare och säga att fel låt vann, som väldigt många andra gör. År efter år sitter dom och klagar i kommentarsfälten på Expressen, Aftonbladet och YouTube om att fel låt vann och att vi skulle ha skickat någon annan i stället. Hur orkar dom?

Nu ska jag sluta ordbajsa om Melodifestivalen, några veckor i alla fall. Om några veckor måste jag börja lyssna på bidragen från resten av Europa. Det är inte lätt att vara schlager-nörd (läs schlager-bög :P).

Vem vinner i kväll?

Kategori: Tv & Film

Det är ganska svårt att gissa vem som vinner Melodifestivalen i kväll, dels på grund av dom utländska jurygrupperna och för att svenska folket röstar otroligt konstigt. Så därför tänker jag inte göra någon tippning i kväll. Men jag kan inte hålla mej riktigt från att säga vad jag tycker, så håll i hatten, här kommer mina åsikter. :P

Jag vill att The Moniker eller Nicke Borg ska vinna hela skiten. Om inte någon av dom vinner så spelar det ingen större roll vem som vinner tycker jag. Så länge inte Swingfly, Sara Varga eller Linda Bengtzing vinner är jag relativt nöjd. Men helst av allt hoppas jag att The Moniker eller Nicke Borg ska vinna. :) Håll nu tummarna för att jag ska få min vilja igenom. :)

Lördag betyder Melodifestival

Kategori: Allmänt

Nu var det några dagar sen jag uppdaterade här sist. Den bristande uppdateringen beror helt enkelt på att jag inte har gjort något särskilt exalterande eller intressant dom senaste dagarna. Bortsett från att jag var i Lycksele förra helgen, men det visste ni ju redan om. :P

Idag har jag inte gjort något särskilt extraordinärt. Jag sov lite längre än vanligt, klev upp, ut med jycken, frukost, ut på skogspromenad med jycken, nördade data, städade lite.... Ja, som ni ser har min dag inte varit så pass intressant att jag känt ett behov av att blogga om den.
Om en liten stund ska jag ner i tvättstugan och starta en maskin till, sen blir det till att göra lite middag och invänta kvällens Melodifestival, det är ju final i kväll. Det får man inte missa. :P

Eftersom jag kommer sitta bänkad framför tvn med ett rör Pringles och vara helt inne i Melodifestivalen kommer jag inte att gå på hotellets RockPub (eller vad det nu var dom skulle ha i kväll) som typ resten av folket på byn. Det hade varit skoj, men jag känner mej lite för snål för det. Om jag känner mej manad kanske jag går dit och festar nästa gång dom arrangerar någonting. :P

Över & ut!

Christina Perri - Jar of Hearts

Kategori: YouTube

For the first time

Kategori: Allmänt

Idag har jag gymmat för första gången på flera år.

Ja, ni hörde rätt. Jag har gymmat. Helt otroligt, eller hur?
Det var första gången på flera år som jag satte min fot på ett gym, sist jag gymmade var på gympan på gymnasiet. Och det är ju snart två år sen jag tog studenten. Damn, jag börjar bli gammal.

Summa summarum av dagens gymning(är gymning ens ett ord? Om inte har jag precis skapat ett nytt ord): jag & syster har nog den sämsta kondisen man kan ha. Så det så. I övrigt kände jag mej mest malplacerad, ungefär som en bumbibjörn på besök hos Per Moberg. Extremt vilse vill säga. Skämt åsido, det kändes mysko och extremt ovant att vara på ett gym. Dessutom finns det speglar strategiskt uppsatta på väggarna, allt för att man ska kunna se sig själv och inse hur extremt otränad man egentligen är. Ondskefullt.

Men men, det kommer garanterat att kännas bra när man väl fått in en rutin på att gymma några gånger i veckan. Förhoppningsvis. :P

Hon har gjort det igen!

Kategori: Allmänt

Återigen har Lady Dahmer, ni vet hon som har bloggen "Confessions of a Neurotic Attentionwhore", skrivit ett inlägg som jag tycker är värt att sprida vidare.
Nu undrar ni förstås vad inlägget handlar om? Det tänker jag inte berätta för er, ni får helt enkelt surfa in på hennes blogg och läsa det själva.

Tryck här för att komma till inlägget.

Eftersom jag känner mej så otroligt generös idag tänker jag även dela med mej av en länk till er som inte vill, eller helt enkelt är för lata för att surfa in på Lady Dahmer's blogg och läsa om misshandel. Fan, nu avslöjade jag precis vad hennes inlägg handlar om...

Tryck här om du inte känner för att trycka på länken ovanför.

(Jag vet att den sista länken är "old stuff" och var rolig för typ 500 år sen,
men jag kan inte låta bli att smådigga den. Även fast den egentligen inte har
något egentligt underhållningsvärde.) 

Sirenia - My Mind's Eye

Kategori: YouTube

Lycksele i helgen

Kategori: Allmänt

Det händer inte särskilt ofta att jag är exalterad när jag vaknar på morgonen, men idag var det en sån dag. Jag säger inte att jag var pigg när jag vaknade, men exalterad var jag i alla fall. Kan det bero på att jag åker upp till Lycksele i eftermiddag för att socialisera med mina kära djurvårdar-kompanjoner, som inte är rumsrena för fem öre. Eller jo, dom är rumsrena. Det är ju inte precis att dom springer runt och småskvätter på möblerna. Eller jo, Emma brukar småskvätta på möblerna i ren extas ibland. :P
Men nu var det ju inte så jag menade, jag menade att deras humor inte är rumsren. Dom säger en massa konstiga saker rakt ut utan att tänka först, på så vis är dom inte rumsren. Hängde ni med?
Bra, för jag hängde verkligen inte med i ovanstående resonemang. När ens egen text gör en så pass förvirrad att man inte kan hänga med i sett eget resonemang, då är det illa.

Nu ska jag skutta från datan och packa det sista. Sen blir det att lämna Jack till hundvakten, åka på Hammarn en sväng för att köpa hundmat och gå på systemet, sen ska jag jobba några timmar men när allt det är avklarat sätter jag mej i "gamm golfen", aka Räcer-Rut, och beger mej upp till Lycksele med Spice Girls på högsta volym. (ni som inte gick gymnasiet med mej behöver inte bry er om att försöka förstå tjusningen med Spice Girls, det är en intern grej eller vad man ska säga :P).

Nej, dags att sluta ordbajsa här och göra lite nytta i stället. :)