En helt vanlig blogg!

Gavin Mikhail - Raise Your Glass (Pink cover)

Kategori: YouTube

Som dom flesta av er nog vet har jag en viss förkärlek för covers och för ett litet tag sen upptäckte jag Gavin Mikhail, en snubbe som har massor av covers ute på YouTube. Wunderbart om jag får säga det själv, jag blir lika lycklig varje gång jag hittar någon som gör bra covers.

Sanningsenlig humor

Kategori: Tankeverkstad

Jag snubblade (om man nu kan snubbla på internet? Men vad ska man annars säga, man kan ju inte säga "jag surfade över en rolig grej". Nää, så kan man verkligen inte säga.) precis över en rolig bild när jag var ute och slösurfade. Eller, den är inte bra rolig utan den är också ganska, som rubriken antyder, sanningsenlig. Enligt mej i alla fall, men jag brukar ju ha en lite annorlunda syn på saker och ting om man jämför med vissa andra, tråkiga människor som bara tänker fyrkantigt. ;P


Nu undrar ni nog varför jag tycker den här bilden är rolig, och sanningsenlig.
Det ska jag svara på, det är helt enkelt för att jag är udda och har lite konstig humor. Dessutom visar bilden, på ett lite skämtsamt sätt, att det finns likheter (det finns säkert fler likheter än dom som är med på bilden) mellan islam och kristendomen. Tänk på det nästa gång du läser tidningen eller ser på nyheterna och tänker "dom där muslimerna är ju fan inte klok".

When will i learn?

Kategori: Allmänt

Ja, när ska jag lära mej att kliva upp så fort jag vaknar, och sluta att vända på mej och somna om för att vakna 4 timmar senare och vara onödigt seg och trött?

Förmodligen aldrig.
Både igår och idag vaknade jag runt 06:30 och var pigg, men när jag insåg att klockan var så tidigt vände jag på mej i ren tjur och somnade om. "I h*lvete att jag kliver upp så tidigt när det är helg".
Ja, ungefär så tänkte (och tänker) jag varje gång jag tycker att jag vaknar förtidigt, helg eller icke helg. Dumt men sant.
Tänk vad mycket jag hade hunnit med om jag klívit upp klockan 06:30 i morse? Jag hade säkert hunnit att motionera hundarna och spendera alldeles för mycket tid framför Facebook, redan innan klockan 10!

Nej, nu ska jag sluta att sprida min onödiga orddiarré här och göra något matnyttigt i stället. Jag har inte kollat Facebook på flera minuter, katastrofalt! :P