En helt vanlig blogg!

Inspirationen som kom och försvann

Kategori: Allmänt

Jag har, som jag tidigare nämnt, stora planer på att joina FitnessFighten när dom drar igång en ny omgång i September. Jag var jättepeppad direkt efter att jag kläckt den brillijanta iden, men allteftersom har inspirationen fasats ur och ersatts av "fy fan vad jobbigt att träna en timme om dagen i en hel jävla månad"-känslor. Så just nu känner jag mej inte alls peppad, det är bara att hoppas att jag hittar den nästintill spårlöst försvunna inspirationen innan anmälningstiden går ut på fredag. Om ni har lite inspiration till övers kan ni väl dela med er av den? Det vore förjävla hyggligt! :)

Idag har jag planerat att storstäda hela lägenheten och röja i alla garderober och skåp. Det är nämligen dags att lägga ut en hel hög med auktioner på Tradera, har hitills lyckats fylla en sån där blå IKEA-påse med kläder jag inte använder/har fått för degig fysik för att komma i längre efter en lat och onyttig sommar. Och mer kommer det att bli när jag är färdig med operation storstädning. Tradera är ett underbart ställe, man kan sälja i príncip vad som helst och vi får inte glömma alla fynd man kan göra. Med fynd menar jag såklart tv-serier och filmer! Nördig som jag är. :)

Dock börjar min inspiration till att städa också att tyna bort. Jag som var så peppad när jag vaknade i morse och tänkte "nu jävlar". Sen flöt dagen på och jag kom aldrig riktigt igång och nu har ju typ halva dagen gått.
Nej, nu ska jag sluta sitta här och skriva om onödiga saker och sparka mej själv i rumpan och försöka göra nån nytta istället!

Som sagt, inspiration mottages varmt. Skicka den som ett rekommenderat brev för att vara säker på att den hamnar rätt. Om du inte orkar gå till Posten och rekommendera ett brev, skicka ett mejl med lite bifogad inspiration. Det funkar lika bra. Typ.

Lacey Sturm - The Reason

Kategori: YouTube

Så underbart jävla bra låt. :)

Åh, herregud!

Kategori: Allmänt

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag bestämt mej för att hoppa på FitnessFighten i September, det börjar bli dags att ta sej i kragen gällande träning och kost igen.
Trots att det är flera veckor kvar tills mitt äventyr (läs tortyr) börjar har jag redan börjat få lite panik och "du-kommer-aldrig-att-klara-det"-spöken i huvudet. När jag läser min systers blogg (hon FitnessFightar för fulla muggar just nu. Heja heja!) och inser hur tufft det kan vara att hinna med allt som ska hinnas med känns det som att FittnessFighten borde byta namn till Mission Impossible.
Dock ser all mat väldigt god ut, det verkar vara precis sån mat som jag älskar. Bortsett från att man ska äta typ 100 kilo kvarg på en månad... Men man kan ju alltid modifiera programmet lite granna. :)

Nu ska jag sluta gnälla här och ta en dusch istället. Sen blir det en liten promenad med hundarna innan det är dags att infinna sej på jobbet. :)