En helt vanlig blogg!

Halestorm - The Familiar Taste Of Poison

Kategori: YouTube

FitnessFighta med mej?

Kategori: Allmänt

Min smått hurtiga syster med tillhörande hurtbulle till sambo ska börja FittnessFighten den 1:a Augusti. Jag är extremt sugen på att hänga på, för som jag skrev i ett tidigare inlägg "..jag lever och frodas", bokstavligt talat. Som det känns just nu så har jag spenderat alltför mycket tid i soffan framför tvn ätandes en massa onyttigt skit. Fy på mej!

Jag var precis inne på hemsidan och tänkte anmäla mej till Augustis omgång av FitnessFighten när jag insåg att jag inte kan vara med den kommande omgången. Bajs!
Det är nämligen så att jag kommer vara nere i Stockholm och förlusta mej med Anna-Karin, Frida och Emma fram till den 4 Augusti. Vi åker ner den 29 Juli och ska spendera vecka i den kungliga huvudstaden, det blir bland annat en sväng på Grönan, lite party också ska vi självklart gå på Pride. Det kommer bli skitskoj. :) 
Det känns lite mycket att missa 4 dagars träning, så därför får jag hoppa över FitnessFighten den här gången. Men som tur är börjar det en ny varje månad, så i September har jag tänkt hoppa på. Någon som känner sej manad att börja FitnessFighta med mej i September?

Surfa in på WorldOfShape och läs mer, eller anmäl dej om du känner dej hurtig.

It's alive!

Kategori: Allmänt

Eller vänta lite nu....

Jag vet inte riktigt om bloggen räknas som "alive" eftersom den lider av kronisk dålig uppdatering, men jag lever och frodas för fulla muggar. Och det är ju positivt.

Med det här inlägget tänkte jag berätta att jag ska börja blogga igen, jag känner att det är dags för det nu efter några månaders blogg-dvala, roligt va? Alla som har saknat min blogg med dess karaktäristiskt knepiga meningsuppbyggnader och allmänna misshandel av det svenska språket, räck upp en hand! Eller förresten, lämna en kommentar i stället. Kom på att jag inte kan se era uppsträcka, lätt viftande händer där ute i cyberrymden. Jag är ju inte riktigt lika allsmäktig som Christer Björkman. ;)

Nähäpp, då var det dags att ta en liten dusch. Sen kanske det är dags att göra lite middag, idag blir det tacos för er som är intresserade av mitt matintag.