En helt vanlig blogg!

Dark Shadows

Kategori: Tv & Film

11 maj har Tim Burtons nya film Dark Shadows premiär i USA. Johnny Depp spelar huvudrollen som den drygt 200 år gamla vampyren Barnabas Collins som helt plötsligt vaknar upp i 70-talet. Som han, inte helt oväntat, inte riktigt förstår sej på, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att han legat instängd i en kista dom senaste 200 åren. Det skulle ju göra vilken människa som helst förvirrad.

Behöver jag säga att jag längtar som en tok? Tim Burton och Johnny Depp är ett riktigt radarpar. :)


Tryck här för att komma till Expressens artikel om filmen.

No way?!

Kategori: Allmänt


Jag är rädd för att MTV har förstört en hel generation med sina otroligt högkvalitativa och intellektuellt stimulerande program. Jag hoppas att ni förstod ironin i föregående mening.

Extrem baby yoga

Kategori: Seriöst tjafs

Det här klippet bevisar att det finns en hel del jubelidioter i världen.

Klippet visar Lena Fokina när hon utför vad hon kallar för baby yoga. Sedan det här klippet kom ut på nätet har det väckt stora känslor hos folk. Inte så konstigt med tanke på att hon står och slänger runt dom stackars ungarna.
För det första, det är inte yoga hon sysslar med. Det är barnmisshandel. Punkt slut. Det finns inga som helst likheter med vad hon gör med barnen och yoga.
Barnen grinar och skriker av smärta och obehag, ändå fortsätter hon att svinga runt dom i luften som om dom vore en vante. Fy fan säger jag bara...

En ode till Melodifestivalen 2012

Kategori: Tv & Film

Jag vill börja med att säga grattis till Loreen, som inte helt oväntat, kammade hem segern i Melodifestivalen 2012. Sen vill jag även rikta ett grattis, eller rättare sagt ett tack, till Sverige för att ni äntligen har lärt er att rösta rätt, det vill säga på den låt som jag gillar. :)

Är inte Melodifestivalen ett fantastiskt program? På sätt och vis enar det hela Sverige.
Många, precis som jag, fullkomligt avgudar programmet och följer det nästan slaviskt, medan en relativ stor del av befolkningen älskar att hata programmet. Sen har vi ju den lilla del av befolkningen som inte bryr sej överhuvudtaget, dom struntar fullständigt i vem som sjunger falskt, tafsar på programledaren eller sjunger om mannens säd i direktsändning.
Alla har en åsikt om programmet helt enkelt, vilket är både helt fantastiskt och väldigt underhållande. Om ni inte förstår vad jag menar, surfa in på Aftonbladet eller Expressen och läs alla kommentarer i någon Melodifestivalen relaterad artikel. Det är underhållning på hög nivå.

Även fast det har funnits en hel del bottennapp (läs Björn Ranelid och Thorsten Flinck) i årets festival tycker jag att det har varit väldigt bra. En hel del bra låtar har vi ju fått sjunga med i eller spy galla över under dom sex veckor festivalen har rullat runt Sverige.
Sist men absolut inte minst har vi ju Gina Dirawi, årets programledar-nykomling. Hon har varit helt fantastisk om jag får säga det själv. Hon har gjort ett kanonjobb och hon har precis min humor. Mer Gina åt folket!

Nu återstår bara den extremt långa väntan på Eurovision i slutet av maj. Det känns som att det är en evighet dit, precis som det alltid gör den här tiden på året när Mello är över. Men som tur är brukar tiden gå relativt fort. Oftast.

Nu ska jag sluta ta upp eran värdefulla tid med mitt svammlande och göra lite nytta i stället. Eller kanske sova?