En helt vanlig blogg!

Också var det ju det här med FitnessFighten (& all annan träning för den delen!)

Kategori: Allmänt

Som jag skrivit om tidigare hade jag stora planer på att börja med FitnessFighten nu när den körde igång den 1:a September. Jag tänkte börja även fast motovationen försvann lika fort som den kom, ungefär på två sekunder vill säga. Sagt och gjort, dagarna gick och jag tänkte varje dag att jag måste anmäla mej. Sista anmälningsdagen var den 31 augusti kl 00:00.
Men inte fan kom jag ihåg att anmäla mej! Jag vaknade i söndags, dvs den 2 september, och insåg att jag har missat anmälningstiden med sisådär en två dagar. Ibland är jag verkligen ett geni, på mitt eget lilla vis.

Aja, ingen ide att gråta över spilld mjölk som man så käckt brukar säga.
Nästa vecka drar dom igång den rytmiska styrketräningen igen (äntligen!). Så då blir det i alla fall en timmas träning varje vecka, vilket enligt mina icke existerande matematikkunskaper blir ungefär 197,76 % mer än det senaste halvårets icke utförda träningspass.
Sen är det på hög tid att jag börjar utnjyttna mitt gymkort som bara ligger och samlar damm, så om jag lyckas klämma in två pass på gymmet och den rytmiska styrketräningen blir det helt plötsligt massa tränande varje vecka. Nu återstår ju bara att prioritera in träningen i vardagen, det är mycket svårare att ta sej tid att träna än att utföra själva träningen. Så, kära syster och tillika träningskamrat, när ska vi skutta till gymmet och leka Friskis och Svettis?

Om ni undrar så är Linda Friskis eftersom hon precis har FitnessFightat och därför har massor av hurtbulleulle-poäng innestånde. Eftersom mitt senaste bokslut på hurtbulle kontot visade röda siffror får jag vara Svettis.....och dels för att jag kommer att ligga som en svettig hög på golvet efter uppvärmningen.

Call Me Maybe- Chatroulette version

Kategori: YouTube

Det här klippet gjorde just min dag! :) Så underbart styggt, precis min humor. Haha. :)