En helt vanlig blogg!

Kungen är hetare än någonsin!

Kategori: Allmänt

Kungen har varit på både Aftonbladets och Expressens löpsedlar några dagar i rad nu. Tydligen har han gjort något väldigt skamligt. Han har varit otrogen. Fy på dej kungen!

Men ärligt talat, är det bara jag som fullständigt skiter i kungens privatliv? Om han nu har varit otrogen, då är det väl ändå en sak mellan han och Silvia? Varför detta hets med flera sidor i varenda skvallerblaska?
Fast å andra sidan, rubriker om kungens otrohet säljer en jävla massa lösnummer. För det är precis den här sortens journalistik svenska folket gillar, den sorten som drar upp andras påstådda/påhittade snedsteg och förstorar upp dom till tusen så att vi vanliga Svenssons kan må bättre över oss själva eftersom vi inte gör såna snedsteg. Sedan har vi en liten grupp Svenssons som ser igenom alla dessa rubriker och inser att kungen, och alla andra offentliga personer, innerst inne bara är vanliga Svenssons. Vad är då slutsatsen av detta ordbajsande? Jo, kungen är bara en vanlig människa precis som dej och om Aftonbladet/Expressen skulle tycka att du var det minsta intressant skulle dom kunna gräva fram precis lika mycket skit om dej som dom gjort om kungen dom senaste dagarna. Så det så!

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Jag har mer respekt för Kungen i Hey Baberiba...

  2010-11-05 | 05:49:56
 • Sofie säger:

  Mitt namn försvann på förra kommentaren!  Jag skiter fullständigt i Kungens privatliv, vad som gör mig förbannad är då han gång på gång gör fortkörningar. Okej om rubriken en morgon löd; "Kungen avliden i trafikolycka - körde för fort.", men om det skulle stå "Kungen avliden i trafikolycka - körde för fort. Orsakade seriekrock - 13 oskyldiga döda." då är han en enorm skam för Sverige. Inte fan är det meningen att Kungen eventuellt kör ihjäl andra bara för att han tycker det är kul att köra fort? Han har missuppfattat sin uppgift som regent, för honom verkar det bara vara som en stor lekstuga. Kolla på Thailands Kung, han är så respekterad att dom knäböjer inför hans porträtt, medan här hemma spottar man nästan på poträtten av våran Kung. Thailands Kung åker runt i landet för att hjälpa till och förbättra medan våran Kung åker till Franska Rivieran...?

  2010-11-05 | 05:56:50

Kommentera inlägget här: