En helt vanlig blogg!

Avhållsamhet á la Amerika

Kategori: Allmänt

Här har ni en liten video från USA som ska hjälpa dom amerikanska ungdomarna att vara avhållsamma och ha säker sex, om dom nu absolut måste ha det överhuvudtaget.
Innan ni kollar på klippet vill jag passa på att varna er, dom missbrukar ordet "situation" i klippet. Så om du inte vill höra ordet "situation" typ 97 gånger på en minut och fyrtiofem sekunder, kolla inte på klippet.


Just ja, nämde jag att Bristol Palin (tjejen i klippet) fick barn när hon var sexton år? Var är det för slags avhållsamhet hon sysslar med egentligen?
Och nej, jag dömer inte henne för att hon fick barn i tidig ålder. Jag tycker bara att det är lite dubbelmoral.

Men seriöst, tror ni att den här typen av "avhållsamhet & säker sex-reklam" fungerar?
Vi svenskar kanske skulle ta och göra något liknande? Tänk er några coola kändisar, som kidsen kan relatera till, typ Blondinbella och Ullareds-Morgan stå i tv-rutan och förespråka avhållsamhet och säker sex. Vilken succe det skulle bli. Eller inte. :P

Anna Bergendahl - The Army

Kategori: YouTube

Kära vänner, härmed presenterar jag min nya favoritlåt med Anna Bergendahl.

Svenska vs. Norrländska

Kategori: Allmänt


Innehållsförteckningen på Portello glass.

En liten Glee klassiker (enligt mej)

Kategori: Allmänt


Jag <3 GleeNu ska jag gå ut med hundarna till natten, sen ska jag sova och försöka låte bli att irritera mej på hysterin kring kungens otrohet eller vad man nu ska kalla det. :P

Kungen är hetare än någonsin!

Kategori: Allmänt

Kungen har varit på både Aftonbladets och Expressens löpsedlar några dagar i rad nu. Tydligen har han gjort något väldigt skamligt. Han har varit otrogen. Fy på dej kungen!

Men ärligt talat, är det bara jag som fullständigt skiter i kungens privatliv? Om han nu har varit otrogen, då är det väl ändå en sak mellan han och Silvia? Varför detta hets med flera sidor i varenda skvallerblaska?
Fast å andra sidan, rubriker om kungens otrohet säljer en jävla massa lösnummer. För det är precis den här sortens journalistik svenska folket gillar, den sorten som drar upp andras påstådda/påhittade snedsteg och förstorar upp dom till tusen så att vi vanliga Svenssons kan må bättre över oss själva eftersom vi inte gör såna snedsteg. Sedan har vi en liten grupp Svenssons som ser igenom alla dessa rubriker och inser att kungen, och alla andra offentliga personer, innerst inne bara är vanliga Svenssons. Vad är då slutsatsen av detta ordbajsande? Jo, kungen är bara en vanlig människa precis som dej och om Aftonbladet/Expressen skulle tycka att du var det minsta intressant skulle dom kunna gräva fram precis lika mycket skit om dej som dom gjort om kungen dom senaste dagarna. Så det så!