En helt vanlig blogg!

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu så sitter jag hemma i soffan och kollar på när Jack febrilt tuggar på ett ben. Ganska så underhållande ska jag säga er. Jack sprang runt som en tok när han kom hem hit och letade efter Wilma och Selma. Men han lyckades inte hitta nån av dom. Hehe. Stackarn. Han får underhålla sej själv i helgen medans jag är här och hjälper mamma att få nån ordning i huset. Det kändes inte rikitgt värt att hämta hem Wilma i helgen, hade inte riktigt haft tid med det och jag har inte råd att betala bensinpengar för det heller. Men på praktiken ska Wilma vara med mej 24/7. Det var jue kanske lite överdrivet eftersom jag kommer vara borta på dagtid. Men men, ni fattar vad jag menar.

Nu funderar jag på om jag ska ta och lägga mej och sova. Det kanske är bra att lägga sej före klockan tolv nån dag i veckan, eller vad tror ni. Men innan jag slutar skriva ska jag bara säga er en sak: JAG DIGGAR MINA KÖKSTAPETER!

Första inlägget från min data

Kategori: Allmänt

Det här är det första inlägget från min alldelles egna data, jippie! Den kom till slut. Så nu är det dags för mej att infria mitt löfte om att bli en bättre bloggare. Och jag ska verkligen försöka att bli det. Just nu håller jag på att stilla mitt YouTube behov, det finns så mycket bra musik där.

För tillfället så är min lägenhet ett katastrof område. Dom håller på att tapetsera och måla överallt, jag känner mej impregnerad av färglukt. Hallen, köket och toan är i alla fall färdigt nu. Och jag diggar mina köks tapeter, är stolt över att jag vågade välja tapeter med mönster på. Så jag tycker att ni ska vara stolt över mej. Hehe. I morron ska det tapetseras i rummet sen är det färdigt överallt. Då kan jag börja möblera och greja, skoj! Jag tycker att det är ganska kul att flytta runt möbler och grejer. Jag är inte störd, jag är bara en väldigt speciell pojke! Det brukar jag säga när folk tycker jag är konstig, smart svars replik va?  :)

Nu ska jag ta och sluta skriva här, jag skulle bara tala om för er att jag har fått datan nu. 
Det här inlägget avslutas med Bif Nakeds cover på Nothing Else Matters. Enjoy!

Bif Naked - Nothing Else Matters

Nytt längdrekord

Kategori: Allmänt

Nu har jag slagit nytt rekord i att inte skriva på bloggen, jag tror att det har gått typ två veckor eller nåt sånt. Man kan nog säga att jag har varit en väldigt dålig bloggare på sista tiden. Och jag får be om ursäkt för det (Särskilt till Linda och Anna-Karin, dom vet vad jag menar).
Och min köra dator har inte kommit än, hur länge ska man måsta vänta? JO! Just det, dom hade skickat kontraktet hem till Bispgården även fast jag skrev adressen till Lycksele. Det är nackdelen med att vara skriven hemma i Bispgården och bo i Lycksele, det är inte jämt jag kan beställa saker till min adress i Lycksele. Suck! Jag skrev i alla fall en liten lapp där jag skrev att dom skulle skicka datan till adresen i Lycksele och skickade den med kontraktet.  Hoppas dom lyckas med det.
Annars får jag väl bara ta och fara hem och hämta datan där. Men det känns onödigt dyrt. Det kostar jue ändå 148 kronor för en barnbiljett, och jag måste jue ha en biljett för mej och en för Jack. Och tur och retur blir det som allt fyra biljetter. Det blir ganska mycket pengar om man tänker efter, 148*4=592 kronor. SHIT! Undra jag om det inte blir billigare att be nån skicka upp det till mej i stället. Aja, den dagen den sorgen!

Idag har vi prov i mikrobiologi om DNA och gener. Det kommer gå anus, det kan jag garantera. Det är krångligt och en massa onödigt krångliga ord för allting. Väldigt jobbigt! Det får gå som det går helt enkelt. Det värsta som kan hända är att man får typ göra omprov eller gå igenom det muntligt med Lennart. Barar jag får G i slutändan så är jag nöjd med provet.

Hoppas ni blev nöjda med den här korta uppdateringen. I väntan på datan så kan ni inte förvänta er så mycket mer. :) När jag har fått den ska jag bli en duktigare bloggare, jag lovar.

Opps!

Kategori: Allmänt

Gissa vad jag kom på nu? Jag har fortfarande kvar att skriva arbetet om Omoto, det hade jag lyckats glömma bort helt. Så bra jag är. Jag får nog ta att göra det i kväll, så det är gjort innan skolan börjar. Annars idag ska jag städa rummet och byta vatten, då är det gjort tills jag far upp till Lycksele. My skriver till mej på msn nu och frågar om jag vill följa med dom till Sundsvall i morron. Jag funderar seriöst på att hänga på, jag har jue presentkort på ikea, på valfri affär inne på Birsta City och så har jag lite pengar över annars också. Yey! I går gjorde jag som sagt var en liten budget och "förhandlade" min hyra med mamma. Och när jag hade gjort klart det så var jag faktiskt ganska nöjd, jag får till och med lite pengar över varje månad. Då kan jag försöka att he in lite på sparkontot varje månad, det är jue inte fel att ha lite sparpengar. Och jag har till och med råd att skaffa en dator! Så igår beställde jag en bärbar data med mobilt bredband från Telia. Så jag har ett abbonemang med dator och bredband. Gud vad skönt att inte vara beroende av skolans datorer och kunna göra lite saker i lägenheten. Det är bara att vänta på att den kommer på posten, det kunde ta typ en vecka (om jag minns rätt). Med andra ord så ska jag bli en liten datanörd.

Idag är det också kallt ute, runt -25. Otrevligt! Då är det inge kul att gå ut med hundarna. Men det är sånt man får ta när man har två små byrackor. Gissa vad? Jag ska lägga in en till video här idag, undra jag om inte Linda börjar ångra att hon lärde mej att göra det?
Idag blir det i alla fall en video med Bif Naked - We are the lucky ones. Återigen så har det med Buffy att göra, den här låten är med i ett avsnitt. Så vackert! :)

Bif Naked - We are the lucky ones

Ännu kallare

Kategori: Allmänt

Nu är det 23 minus ute. Men jag, Linda och Tomas tog hundarna och trotsade kylan och gick en sväng upp runt kyrkan. Är vi inte duktiga så säg? Jag tycker i alla fall att vi var väldigt duktiga. Men jag ångrade att jag inte använde dubbelkopplet på Wilma och Jack, dom fick ha varsitt nu. Och dom uppför sej faktiskt lite bättre i dubbelkoppel än med varsitt. Dessutom är det lättare att lära dom gå fot med dubbelkopplet, för då har jag båda två på samma sida. Aja, jag får ta det en annan gång.

I kväll ska jag vara duktig och göra en liten budget. Ska sätta mej och skriva och räkna på det nu. Såg att jag hade gjort en sån för förra året också, men den glömde jag bort. Men iår ska jag skriva ut den och ha den med mej på papper till Lycksele. Hoppas jag får till den så att jag får mycket pengar över, då kan jag vara duktig och spara.

Nää, nu kallar mitt "budgeterande" och lite andra saker jag ska göra i kväll.

År 2009, första månaden, tredje dagen och tolfte timmen.

Kategori: Allmänt

Hitills på 2009 har jag inte gjort något vettigt alls, bara vare hemma och lallat runt. Man kanske skulle ta och göra nåt vettigt nån gång?
Idag är det tjugo minus ute, suck. Jag som hade tänkt ta Wilma och Jack och gå en långpromenad upp på byn. Men det känns lite för kallt för det. Så dom får klara sej utan det i dag om det inte blir lite varmare i kväll. Om det är typ 15 grader senare idag får dom nog sej en ganska lång promenad ändå, kanske. Så idag blir det till att vara inne och agera lite hemmafru. Funderar på att dammsuga och skura lite granna, byta vatten i akvariet och greja runt med lite såna grejer. Ibland får jag mina små städryck, och då kan jag vara riktigt flitig! Typ lika flitig som smurfarna.
Just ja! Angel boxarna har kommit så nu är jag stolt ägare till säsong 1-3, nu är det bara att vänta på att jag känenr mej rik och köper säsong 4 och 5. Jag och mina tv-serier! Undra vilken serie jag ska börja köpa efter att Angel är komplett? Jag kanske ska köpa Scrubs säsong 6 och 7? Eller ska jag börja samla på någon annan? Aja, det blir en framtida fråga.
Nu ska jag göra ett tekniskt framsteg i min blogg! För första gången ska jag lägga in ett YouTube klipp, fantastiskt va?

Buffy & Faith (Ni som inte är Buffy nördar förstår nog inte så mycket)

2009

Kategori: Allmänt

Nu är det 2009, otroligt spännande? Eller inte. Det kommer väl vara ett helt vanligt år och inte alls som alla kedjesms man fick igår. "Om du inte skickar detta vidare så kommer du drabbas av nio hemska olyckor" etcetera etcetera. Hur trovärdiga är sådana? Precis, inte särskilt! Men men, dom flesta av dom inleds i alla fall med "Gott nytt år". Och det är väl trevligt att dom säger gott nytt år i alla fall, innan det kommer massa onödiga grejer skrivna av fjortisar.

Aja, ska försöka mej på en sån här liten summering av 2008 och vad som händer 2009. Önska mej lycka till.

2008

* Började sista året på gymnasiet.
* Första krogrundan (Tack stora syster & Anders)

* Fyllde 18
* Fick Jack
* Kraschade knät (hoppade ur led och lossnade benbitar)
* Dom bytte golv i köket och hallen i min lägenhet (Nu väntar jag bara på att dom ska tapetsera om överallt)

2009

* Ta studenten 12/6
* Ska äta mindre godis och sluta med helt med det så småningom
* Försöka sluta dricka O'boy (Vad ska jag börja dricka till frukost istället?)
* Hitta ett vettigt jobb, helst någonstans runt Bispgården. (Det känns omöjligt redan nu.)
* Göra min Angel serie komplett (Säsong 1-3 kommer vilken dag som helst nu)
* Ta körkortet
* När körkortet är avklarat måste jag skaffa en bil (En gamm Volvo)
* Designa om bloggen


Det var det det. Kommer inte på något mer jag måste göra under 2009, så därför avrundar jag här och nu.