En helt vanlig blogg!

Mike & Molly - en sitcom bland alla andra?

Kategori: Tv & Film

Ni har väl inte missat att det börjar en ny tv-serie i kväll? Om ni har missat det, fy på er!

Som ni förstår av rubriken heter den nya serien Mike & Molly. Serien handlar om två personer, Mike & Molly, som träffas på ett AÖ-möte (=Anonyma Överätare) och fattar tycke för varandra. Om ni någon gång sett en amerikansk sitcom kan ni nog redan nu räkna ut hur deras relation kommer att utvecklas under seriens gång. Till er som aldrig sett en amerikansk sitcom någon gång; gå genast och parkera lilla rumpan i soffan och kanalsurfa tills ni hittar en kanal som visar en amerikansk komediserie (tro mej, det är inte särskilt svårt).

I alla fall, serien har fått ett ganska bra mottagande i USA och jag hoppas att den får ett lika bra mottagande här i Sverige. Jag har i alla fall höga förhoppningar om serien och hoppas att ni också kommer följa den.

Just ja! Jag måste ju berätta vilka skådisar som är med.
Molly spelas av Melissa McCarthy som ni känner igen från Gilmore Girls. Inte? Hon var med i Samantha who? också. Nu vet ni väl vem jag menar? Inte? Surfa in på IMDB och kolla upp henne då.
Mike spelas av Billy Gardell. Nu undrar ni nog vem det är? Ja, det undrar jag också. Om ni inte är väldigt nördiga av er och spenderar all er vakna tid framför tvn och datan så kommer ni inte förstå vem han är även om jag drar upp vilka filmer och serier han har varit med i. Så jag gör det enkelt för mej och skippar det, om ni nu måste veta vem han är så får ni helt enkelt kolla upp han på IMDB.
Resten av skådisarna som medverkar är inte heller så stora namn här i Sverige, sp jag skippar att presentera dom.

Jisses, det blev ju inget vettigt sagt om själva serien och dess handling i det här inlägget, som det var tänkt. Men men. Shit happens liksom. :P

Mike & Molly sänds på måndagar klockan 22:00 på Kanal5. Kolla in den, det är värt det. :)
Nu ska jag sluta ordbajsa här och kolla på The Middle, också en väldigt underhållande serie.

Deja vu á la YouTube

Kategori: YouTube

Ibland är det lite läskigt att surfa på internet, jag menar man kan ju hitta i princip vad som helst! ("...lite läskigt att surfa på internet", hur gammal får den meningen mej inte att verka?)
I alla fall, jag var inne på YouTube och lyssnade på musik för ovanlighetens skull. Och som ni vet brukar YouTube rekomendera låtar, och så var även fallet i dag. När jag kollade igenom vilka låtar dom rekommenderade till mej idag hittade jag en låt vars namn kändes bekant, "Don't you forget about me".
Eftersom jag är så otroligt nyfiken blev jag tvungen att lyssna på den. Så fort jag hörde introt slog det mej, den här låten brukade min syster lyssna på när vi var små. (shit! "när vi var små", nu låter jag ju ännu äldre...)

ERA - Don't You Forget About Me

Bloggtorka i regnet

Kategori: Allmänt

Herregud, det är över en månad sedan jag bloggade sist. Det måste vara en av mina absolut längsta bloggtorkor någonsin, typ. Fy på mej.

Vad har hänt sedan jag bloggade sist då?
Inte så mycket faktiskt, ärligt talat tror jag mest att jag har jobbat...och latat mej däremellan. Visst låter jag som en otroligt produktiv människa? Haha. Jag kan lova er att jag inte är särskilt produktiv av mej, jag är mest lat. :P

Vet ni vad jag precis insåg?
Det är lite drygt 2 år, plus minus några dagar, sedan jag tog studenten. Herregud vad tiden går fort, det känns som att det var igår jag, mamma, Linda, moster och My satt i bilen på väg upp till Lycksele, med bagaget fullpackat, för att flytta in mej och mina grejer på elevhemmet.
Nej usch, nu börjar jag att bli lite sentimental här. Jag får nästan lust att skriva ett sentimentalt och tårdrypande inlägg om gymnasietiden i Lycksele. Men om jag gör det kommer jag bara bli ännu mer sentimental, och det går ju verkligen inte för sej.
Eller ska jag skriva ett litet inlägg om Lycksele ändå? Eller ska jag inte? Det är frågan.