En helt vanlig blogg!

Lissie - When I'm Alone

Kategori: YouTube

Starkt jobbat!

Kategori: Allmänt

Jag är otroligt skicklig. Eller, jag vill tro att jag är det i alla fall.

Nu är jag precis hemkommen från en skogspromenad med hundarna som inte gick riktigt som planerat. Varför gick den inte som planerat undar ni säkert? (även om ni inte undrar så tänker jag berätta)
Allt var frid och fröjd, hundarna var glada och skuttade runt som ett gäng rådjur på ectasy. Dessvärre har inte rådjur på ectasy, eller som i detta fallet; ett gäng glada hundar, särskilt bra uppmärksamhet på området runt omkring. Just den här gången räknar jag mej själv som "området runt omkring".
Jag gick först och hundarna var bakom mej och busade. Helt plötsligt springer Wilma och Jack in i mej med full fart bakifrån, vilket resulterar i att jag känner hur mitt vänstra knä hoppar ur led och sedan tillbaks igen med ett härligt knak. Dom flesta av er som någon gång har haft ett knä som hoppar ur led vet nog att det är i princip omöjligt att hålla balansen när det hoppar ur led. Så var även fallet här och jag ramlar ner på backen.
Är jag inte skicklig så säg?

Jag måste säga att det var tur att knät "hoppade tillbaks i led", om det inte hade gjort det hade jag varit tvungen att krypa tillbaks till bilen. Det hade inte varit skoj.

Nej, nu ska jag halta från datorn och försöka hitta något bandage så jag kan linda runt knät. Wish me luck!

The Hard Times Of RJ Berger

Kategori: Tv & Film

Eftersom jag är en liten tv-nörd kände jag ett tvång att kolla in premiären av "The Hard Times Of RJ Berger" på MTV.
Nu när det sista avsnittet är slut passar jag på att beskriva serien lite kort. "The Hard Times of RJ Berger" är ett ganska typiskt high school-drama. Sportfånarna liknas vid gudavarelser och nördarna är den lägsta livsform som finns. Inte helt oväntat är seriens huvudperson, RJ Berger, en nörd och står därför längst ner på den sociala stegen.
Av en olyckshändelse råkar RJ blotta sej under en basketmatch. Alla häpnar när dom får se RJ's stora penis. Det faktum att han blottade sej för halva skolan blir en slags vändpunkt. RJ börjar stödundervisa den populära Jenny, som är tillsammans med Max som är precis lika populär som sin flickvän. Tillsammans utgör Max och Jenny det perfekta, populära paret som alltid brukar finnas i sådana här ungdomsserier. 

Ja, ungefär så ser serien ut. Den känns stundvis väldigt stereotyp och upprepande, hur många sådana här serier finns det inte egentligen? Men däremellan är den riktigt underhållande. Ï stället för att lite blint på min oorganiserade, slarvigt skrivna snabbrescension av serien kan ni kolla in trailern nedan.


The Hard Times Of RJ Berger sänds klockan 19:00 på söndagar på MTV.

Tell me everything!

Kategori: Allmänt

Emma, din kommentar gjorde mej extremt nyfiken. När flyttade du till egen lägenhet? Jag vill veta precis allt, när, var och hur flyttade du? Packade du i vanliga flyttkartonger eller använde du banankartonger? Släpade din mamma med dej på IKEA för att inhandla möbler, eller bor du i en lägenhet utan IKEA möbler?

När ska vi?

Kategori: Allmänt

Kära, noggrant utvalda, kompanjoner i "Buffy-gänget" när ska vi ha Angel maraton? Jag tror att vi alla är i behov av att "kum-schacka" (usel stavning, men om ni inte har sett Angel förstår ni ändå inte vad det betyder) med en Groosaloog. :P

6/8-2010

Kategori: Allmänt

Medans större delen av byn är på Diggiloo och sysselsätter sej med att socialisera, sjunga, dansa och dricka sej salongsberusade, alternativt supa sej dyngrak, sitter jag hemma och latar mej. Eller, jag har faktiskt inte bara latat mej. Jag har faktiskt varit ute på en timmes skogspromenad med hundarna, så lite duktig har jag varit.

Resten av kvällen har jag tänkt spendera framför tvn med fötterna i högläge. Nu ångrar jag att jag inte köpte något godis. Damn! Jag får försöka överleva utan godis, det kommer bli svårt men jag tror att jag klarar det. :)


Dagens bästa
Idag har vi provsmakat lite varuprover på Ica, korvar närmare bestämt. I och för sej är det inget extraordinärt med det. Det som gjorde det hela lite extra skoj var att Maggan tyckte att korven luktade ladugård. Inte helt oväntat blev jag tvungen att fråga vad hon egentligen har för djur i sin ladugård. Hon svarade att hon inte har några djur i ladugården eftersom den hade brunnit ner för x antal år sedan, men det hade varit kor i den en gång i tiden.
Det som gjorde det hela roligt var att korven vi smakade var rökt. Fattar ni? Hon tyckte att korven luktade ladugård eftersom den luktade rökt. Hon kände alltså igen lukten från när ladugården brann. Lite, okej, väldigt, konstig humor. Egentligen är det nog bara jag som tycker att det var skoj. Men jag står för min konstiga humor.