En helt vanlig blogg!

The Hard Times Of RJ Berger

Kategori: Tv & Film

Eftersom jag är en liten tv-nörd kände jag ett tvång att kolla in premiären av "The Hard Times Of RJ Berger" på MTV.
Nu när det sista avsnittet är slut passar jag på att beskriva serien lite kort. "The Hard Times of RJ Berger" är ett ganska typiskt high school-drama. Sportfånarna liknas vid gudavarelser och nördarna är den lägsta livsform som finns. Inte helt oväntat är seriens huvudperson, RJ Berger, en nörd och står därför längst ner på den sociala stegen.
Av en olyckshändelse råkar RJ blotta sej under en basketmatch. Alla häpnar när dom får se RJ's stora penis. Det faktum att han blottade sej för halva skolan blir en slags vändpunkt. RJ börjar stödundervisa den populära Jenny, som är tillsammans med Max som är precis lika populär som sin flickvän. Tillsammans utgör Max och Jenny det perfekta, populära paret som alltid brukar finnas i sådana här ungdomsserier. 

Ja, ungefär så ser serien ut. Den känns stundvis väldigt stereotyp och upprepande, hur många sådana här serier finns det inte egentligen? Men däremellan är den riktigt underhållande. Ï stället för att lite blint på min oorganiserade, slarvigt skrivna snabbrescension av serien kan ni kolla in trailern nedan.


The Hard Times Of RJ Berger sänds klockan 19:00 på söndagar på MTV.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: