En helt vanlig blogg!

Semestertider

Kategori: Allmänt

Nu var det några veckor sen jag bloggade sist, men för ovanlighetens skull tänker jag inte ursäkta mej för det. Jag har helt enkelt inte haft lust att blogga på jättelänge, än mindre haft något spännande att skriva om.
 
Just nu sitter jag framför datorn och filosoferar över vad jag ska sysselsätta mej med resten av min semester. Hittills har jag varit hemma och latat mej och varit upp till Lycksele en sväng och socialiserat med några av mina underbara gamla klasskamrater. Det var riktigt trevligt, men det är det ju alltid när vi umgås.
Nu ska jag vara hemma på byn och bara lata mej och klappa på hundarna fram tills på torsdag. Då åker jag ner till Sundsvall och gör Gatufesten med Emma, Anna-Karin, Frida och Katie. Det kommer förmodligen att bli suveränt underhållande. Jag blir kvar nere i Sundsvall tills jag har kvicknat till liv framåt Söndag eftermiddag, då bär det av hemåt Bispgården igen.
Sen ska jag bara vara hemma på byn under min sista semestervecka, då har jag absolut inget inplanerat. Det blir nog soffläge mestadels av tiden, jag är nämligen mitt uppe i att kolla på Angel, blandat med lite hundpromenader.

Nej, nu tror jag bestämt att jag ska ta och stänga ner datorn och gå och lägga mej.

Kommentarer

  • mamma säger:

    Vi kanske ska ta & göra kams nån dag till veckan då? Så du får hamna i kams-koma?? Det är ju onekligen förbannat gött!!
    Tack för hjälpen vi fått av dig i veckan.
    Kram

    2013-07-03 | 14:36:36

Kommentera inlägget här: