En helt vanlig blogg!

Sollefteå station

Kategori: Allmänt

På Sollefteå station samlas alla Sollefteås a-lagare varje dag för att sitta och supa tillsammans i den "trevliga" atmosfären på stationen. Strax efter klockan 10, alltså en liten stund efter att systemet har öppnat och dom har lyckats krångla ut några öl, börjar dom att ragla in där en efter en för att gå och sätta sej på bänken längst borta vid toaletterna. Efter en halvtimme brukar det vara ungefär 5 stycken som sitter där och har det trevligt och konverserar om allt mellan himmel och jord, observera att med konversera menar jag slöddra väldigt högljutt. 
Så ser en vanlig förmiddag ut på Sollefteå station, a-lagarna sitter i "sitt" hörn och dricker så att deras kroppar sakta men säkert dör och alla resenärer sitter och trycker i ett annat hörn i hopp om att slippa känna lukten av unken människa och gammal öl.

Ni kan ju tänka er hur trevligt det är att sitta där och vänta. Och där sitter jag varje dag och väntar från det att bussen kommer tills det är dags att bege sej mot AquarieHobby. Allt som allt ungefär en och en halv timme, och jag ska säga er att det är fullt tillräckligt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: