En helt vanlig blogg!

Svenska Hollywoodfruar

Kategori: Allmänt

Svenska Hollywoodfruar fascinerar mej. Dom är verkligen amerikanska i sitt sätt att tänka och leva. Det bästa i kvällens avsnitt var nog när Maria berättade om deras fantastiska system. "Vi har ett jättebra system, Cameron betalar allt. Toppen!" Jag håller med hon, det låter verkligen som ett fantastiskt system.
Sen har vi ju Anna Anka som mer eller mindre tvingade sina barn att bli modeller. Hon släpade med dom på en modellagentur som "en kul grej", men när hennes son inte längre ville vara med på kort så blev hon sur. Det roliga med det hela var att hon hotade han med att han inte skulle få något godis på svenska, medans hon försökte uppmuntra han på engelska. Hon är bra speciell den där fru Anka. Man kan nog säga att hon lämnar ingen oberörd. Hon ger upphov till någon slags hatkärlek.
Sist men inte minst har vi Agnes-Nicole som inte gjorde särskilt stort väsen av sej i kvällens program. Btw, jag tycker att hon är den enda frun som har jobbat för sina pengar, hon äger trots allt ett produktionsbolag. I kvällens avsnitt försökte hon sälja en film hon har producerat och spelar huvudrollen i. Med andra ord gjorde hon inget anmärkningsvärt. Hoppas hon gör något mer spännande nästa vecka.
Vad tycker ni om våra svenska hollywoodfruar? Har ni också en slags hatkärlek till Anna Anka?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: