En helt vanlig blogg!

Som ett brev på posten

Kategori: Allmänt

Kolla vad jag fick på posten idag! Jag är överlycklig. Äntligen kan jag kolla på första säsongen igen, i väntan på säsong två. Det deprimerande är att det bara är 6 avsnitt, men å andra sidan är det ju alltid lite extramaterial på dvd-boxar.


Nu ska jag ta en snabbdusch, sen ska jag slänga mej i sängen och kolla på ett avsnitt. Jag slår vad om att jag kommer somna inom en kvart. Jag är infernaliskt jävla trött.

Kommentarer

  • luffi säger:

    ojoj! du är het på kkommentera du!! 3 st!! haha



    tackar för stödet och han har det säkert bättr enu!



    höger och vänster är helt konstitg... att det ska vara så svårt liksom!?



    och måste hålla med dig att jag är verkligen sugen på att köpa den... den är inte som alla andra jack russel, för dem kan vara väldigt ettriga och stirriga om man kan säga så, men denna har haft lite svårt under sin tid och är därför väldigt lugn och väldigt försiktig... vilket passar mig så bra och då kan man bygga upp ett jättebra förtroende med hunden. ja jag är verkligen sugen... emn det är ju som sagt tiden som spökar... jag har inte råd med dagis eller vakt, jobbar ju knappt... och letar jobb som bara den!! så frågan är om det är schysst mot hunden att skaffa den... eller om man kanske ska låta det vara och ta det när man har fixat upp sitt eget liv...

    2010-04-13 | 12:16:20
    Bloggadress: http://www.luffi.se
  • luffi säger:

    ja du hade med RÄTTA ord jävligt tur!



    visst jag kan säkert be min kusin ha den lite, kanske några av mina vänner, men som det kan hända ibland så är alla upptagna. och då sitter man där... men men vet inte ritkigt ännu.. får ge mig jsälv lite tid och tänka över det trots att impulsen säger JA JA JA så säger min hjärna kanske!

    2010-04-13 | 19:50:15
    Bloggadress: http://www.luffi.se

Kommentera inlägget här: